donderdag 31 augustus 2017

Antieke glazen stolp

Kies uit producten vanaf € 199. Vandaag bestel morgen in huis. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Bekijk alles met glazen stolpen ! Ons assortiment bestaat zowel uit antiek glazen stolpen als handgemaakte moderne stolpen , in verschillende afmetingen.

Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Wij kunnen vele artikelen in een stolp plaatsen. Zeer populair zijn de opgezette vlinders in stolp.


Maar ook insecten, opgezette vogels, schelpen en vele andere items zijn zeer stijlvol in onze glazen stolpen. Onder de stolp zit een vaas in vieux bruxelles met blo. Breng een bod uit via de onderstaande link.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Hele oude ovale glazen stolp met houten onderbord. Antieke glazen stolp met mariabeeld en bloemenboog. Met mariabeeld en bloemenboog.


Het onderbeen van een koe geplaatst in een antieke glazen stolp. Deze set is gemaakt in frankrijk begin 20e eeuw. Ook kunt u kiezen uit votief houder antieke glazen stolpen. En uit vakantie decoratie en cadeauartikelen, home decoratie en bruiloft decoratie en cadeauartikelen antieke glazen stolpen.


En of antieke glazen stolpen bloem , liefde of muziek is. Er zijn 1antieke glazen stolpen leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. De Madonna en de baby zijn beiden handgemaakt van was.


De antieke glazen stolp staat op een zwart gepolitoerde voet met pootjes. Madonna draagt een hand gezaagde zilveren kroon die onduidelijk is gekeurdwij hebben de kroon getoetst en staan er garant voor dat hij is gemaakt van zilver. Omschrijving: Oude Glazen Stolpen diverse maten. België - Eerste helft 20e eeuw.


Prachtige antieke stolp uit mondgeblazen glas , met houten voet en rood lint. Zeer geschikt om mooie voorwerpen of dierbare herinneringen in te presenteren.

Het glas is volledig intact. Het houten onderbord is hier en daar wat bijgewerkt, maar het geheel is gezien de leeftijd in mooie staat. Klaren Klokkenspeciaalzaak is de grootste speciaalzaak in klokken en barometers op het gebied van antiek , klassiek en modern. Bespaar tot wel via kiesproduct. De veiling die u bekijkt is reeds afgelopen Toon huidige veilingen Markeer dit kavel als favoriet favoriet.


De afmetingen zijn enkel van het glas gemeten zonder de voet. Fraai mariabeeld met kindje jezus op houten console onder glazen stolp. U kunt kiezen uit moderne of antieke stolpen.


Alle glazen stolpen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De opgezette vlinders in onze webshop kunnen desgewenst in een stolp naar keuze geplaatst worden. Je zult zien dat je met een stolp een prachtig design effect en unieke touch geeft aan je interieur.


De decoratieve voorwerpen onder de stolp kan je variëren, zodat je interieur matched met het seizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts