dinsdag 29 augustus 2017

Jansen recycling vlaardingen

Janzen for Body, Bath en More. Voor 20:bestel Morgen in huis! Kies uit producten vanaf € 190. Nú bij elke order een gratis Cadeau!


Thanks to our extensive network, we have a large container inventory. We work together with reputable national and international transporters and shipping companies.

Dit bedrijf is dagen per week geopend. Het eerste deel van de brug betreft de hef, het beweegbare middenstuk en weegt ca. Korte lijnen, flexibel en snelle betaling!


Neem contact op voor meer informatie! Zethameta BV koopt ferro-afvallen van metaalhandelaren en industriële bedrijven in de (staal)bouw, metaalverwerkende industrie, off-shore en sloopbranche. Ons familiebedrijf kenmerkt zich door korte lijnen, een flexibele instelling en snelle betaling.


Lees meer over onze geschiedenis. De locatie heeft een open verbinding met de Noordzee en ligt daarom strategisch. Er is een eigen kade van 1meter lang.

Het hele terrein heeft een vloeistofdichte vloer en een eigen waterzuivering. Our core business is the recycling of ferrous. De groep verwerkt jaarlijks meer dan 125. Non-Ferro metalen en ongeveer 500. Met elkaar werken aan een wereld zoals die bedoeld is.


Werken aan een wereld zoals die bedoeld is”. Zo blijven waardevolle grondstoffen in de keten. Jansen recyclet ferro- en non-ferromaterialen.


Dat bedrijf aan de Koggehaven in Vlaardingen heeft een vergunning aangevraagd voor de ontmanteling van olie- en gasinstallaties op het eigen terrein en daarbij komt ook (natuurlijk) radioactief afval voor. Oud ijzer- en metaalhandel in Vlaardingen. Door jarenlange ervaring en expertise op het gebied van ferro materialen bieden we onze toeleveranciers uitstekende prijzen. The group processes in excess of 125.


Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. VLAARDINGEN - Vandaag is het eerste deel van het wrak van het schip de Baltic Ace op een ponton in Vlaardingen aangekomen. De combinatie Boskalis en Mammoet Salvage bergt het wrak in opdracht van Rijkswaterstaat. Daarnaast hebben we gekeken.


De doelgroep van dit verslag bestaat uit stakeholders. Kenmerkend voor het kantoor zijn de grote glaspartijen (van vloer tot plafond) en de vloeren die uitsteken. In Vlaardingen beschikt het bedrijf over een enorm terrein (2x 1m) aan het water.

Per truck en schip worden grondstoffen aan- en afgevoerd. De aard van de werkzaamheden gaat gepaard met veel lawaai en stof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts