vrijdag 11 augustus 2017

Interieurstylist vacature

Gezellig team en flexibele werktijden. Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.


Je hebt een passie voor interieur, voelt je thuis in een klein team en kunt zelfstandig werken. Je werkt hands-on en hebt geen tot 5. Online zoeken naar vacatures , banen en werk in de functiegroep makelaardij als interieurstylist.

Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Altijd een restaurant bij jou in de buurt.


Toe aan een nieuwe baan in de techniek? Met een team van interieurstylisten toeren we door het hele land en organiseren we interieuradvies dagen op maat bij woon retailers, keukenspeciaalzaken, makelaars, projectontwikkelaars en showrooms van de A merken. Freelance interieurstylist vacatures.

Met de vacatures voor interieurstylist kun je werken voor particuliere of zakelijke klanten, maar ook bijvoorbeeld meubelzaken en producenten van woonaccessoires kunnen jouw hulp inschakelen. Zo is er voor iedereen wat wils. Een opleiding tot interieurstylist. Stage interieurstylist vacatures. Interieur ontwerper vacatures.


Elke vraag is anders, geen wens is het hetzelfde. Door deze wensen te koppelen aan onze kennis, ervaring en inzichten brengen we het beste van twee werelden samen. Een nieuwe baan met leuk werk.


Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Voert een interieurstylist niet de eigen smaak door in mijn interieur? De interieurstylist hoeft er niet te wonen, maar is wel erg blij met een tevreden klant. Laat je reactie achter en eventueel jouw e-mail adres. Wij horen graag jouw feedback.


Door onze interesses en kennis op de diverse vlakken kunnen wij u helpen met het verfraaien van een ruimte. Bedankt voor je interesse voor de vacature Decoratief interieurstylist. Deze vacature staat open met meerdere functienamen. Uit onze gegevens blijkt dat je al hebt gesolliciteerd op deze vacature en je hoeft niet twee keer op dezelfde vacature te solliciteren.


Je kunt op onze website zoeken naar een nieuwe vacature.

Vacature interieurstylist in Meierijstad. Werken bij Joop van den Boogaard uit Erp als stylist? Solliciteer online via WerkinMeierijstad. Bekijk Binnenhuisarchitect vacatures. Ga aan de slag in een interieur, klantenbegeleider, projectontwikkelaar functie of ontdek alle andere Binnenhuisarchitect.


Dit alles zorgt er voor dat de interieurstylist min of meer een dagtaak heeft. Met andere woorden, rekening hierbij op zo’n acht à tien uur. Keuze 3: Eventuele extra’s. We trappen een open deur in wanneer we zeggen dat elke interieurstylist zich wil onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.


Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Als interieurstylist in Brabant werk ik uiteraard veel samen met klanten die in de nabije omgeving wonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts