dinsdag 22 augustus 2017

Fotolijstjes ophangen

Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel! Alle merken Wissellijsten. Shop direct online op beslist. Grootste aanbod Fotostandaarden. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen.


Bekijk ons unieke assortiment fotolijsten. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Naast direct tape op de lijst en muur te plakken kun je ook werken met haakjes. Over het algemeen kun je dan wel minder zware lijsten ophangen. Deze haakjes zijn makkelijk te bevestigen op tegels, op gladde gestucte muren.


Een dierbare foto, grappige quote of bijzonder schilderij: ze verdienen het om gezien te worden. Lijsten en prints ophangen : zó doe je dat! Even over die witte muur drempelvrees heen stappen en je hebt in no time een verfijnde galeriewand. Met deze tips kun je zelf je schilderij ophangen. Het is ook mogelijk je fotolijst op te hangen zonder gaten in je muur te hoeven boren.


Zo bestaan er systemen waarbij je niet hoeft te spijkeren of te schroeven. Voordeel is dat dit vervolgens eenvoudig verplaatsbaar of weg te nemen is. Bovendien blijft je muur onbeschadigd.


Toch kan je voor een professioneel resultaat zorgen door op enkele details te letten. Snel en stijlvol ophangen van uw fotolijst of schilderij. Vraagt u zich af hoe u foto’s en andere afbeeldingen makkelijk en toch zeker kunt ophangen ? Wilt u een ophangsysteem waarmee u dat in een handomdraai voor elkaar heeft?


Dan zijn de ophangsystemen van fotolijsten. Iets ophangen zonder te boren: montagetape. Veel voorwerpen die aan de muur gehangen worden, hebben een egale ondergrond. Spiegels, fotolijstjes en schilderijen bijvoorbeeld.


Fotolijstjes ophangen

Het is dan erg simpel om met behulp van montagetape deze voorwerpen aan de muur te monteren. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen. Met een snelle, simpele bevestiging plak je een haak, spijker of schroef op elk oppervlak en kun je bijna elk gewenst voorwerp ophangen.


Het ophangen van de lijsten Plak het vel papier tegen de muur en markeer met hamer en spijker de ophangpunten. Voor de zwaardere lijsten gebruik je pluggen en schroeven. Hang de lijsten op en bewonder het resultaat. Het is belangrijk dat de gaatjes op de juiste plek komen. Onze kleefstrips bieden diverse oplossingen voor het (tijdelijk) ophangen van decoraties, posters en voorwerpen in huis, keuken of badkamer.


Ze zijn makkelijk weer verwijderbaar. De strips kunnen los worden gebruikt of als navulverpakking voor onze klevende spijkers. In ons assortiment hebben we producten speciaal voor behang en pleisterwerk die in hoogte kunnen worden versteld en weer verwijderd.


Wanneer het om ophangen gaat, bieden wij makkelijk te gebruiken oplossingen voor problemen die eerder onoplosbaar leken. Dus wat ga jij vandaag ophangen ? Massieve stenen en betonnen muren. Wie hier iets aan wil ophangen , moet al snel de klopboormachine erbij pakken. Maar daarbij moet je je wel goed afvragen of je echt boorgaten in de muur of gevel wilt maken.


Fotolijstjes ophangen

Want het is niet altijd even makkelijk om deze gaten weer netjes en snel te kunnen dichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts