dinsdag 8 augustus 2017

Poef okergeel

Poef okergeel

Ontwerp uw huis met bijpassende Poefs. Ontdek ons unieke assortiment poefs. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Poef Milou is helemaal van nu.


De poef is gebreid van okergele katoen. Zet deze poef bij de bank en leg er lekker je voeten op. Dat wordt lekker hangen, chillen en relaxen.


WOOOD poef Sara okergeel fluweel laag is gestoffeerd in een 1 polyester fluweel stof. Bij deze poef Sara zijn ook bijpassende poefjes, fauteuil, bank en een hocker apart verkrijgbaar. De serie Sara is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gebruik dan wel een dienblad.


Poef okergeel

Wat deze poef extra handig maakt is de handige opbergruimte. Je kunt hier van alles en nog wat in opbergen. Al met al is deze poef niet alleen mooi, maar ook heel handig om in huis te hebben! Afmetingen De afmetingen zijn (hxbxd) 40x44x44cm. Combineer de kleuren warmgroen, roestbruin en okergeel met elkaar waardoor een aparte stijlvolle sfeer ontstaat.


Deze trendy poef heeft een stoere look. In deze serie Sara, in een fluweel stof, zijn ook een ronde hoge poef , een lage ronde poef en een fauteuil in de kleur okergeel verkrijgbaar. Gele Poefs koop je eenvoudig online bij bol. Poefen in verschillende soorten en maten vind je bij KARWEI, kijk online of bij in bouwmarkt! Leuke inrichtingsideeën van OTTO.


Poef okergeel

Een mooie blikvanger - een hocker! Hier vind je wat jij zoekt! Gebreide poef in de kleur okergeel en is gemaakt van acryl. Je mag altijd een kleurstaaltje van. Bohemian poef okergeel patchwork gerecycled stof met kleurrijke decoratie erop uit India in de gezellige stijl voor zitplaats voor kinderen bij de bank of vo.


Heerlijk zachte velours voor lange winteravonden. Trek de poef erbij als extra zitplaats of combineer hem met de Zitzak stoel Rock. Verkrijgbaar in meerdere warme kleuren. Perfecte zit door de vulling van 1. Combineer met de okergele poster, het muziekdoosje, behang, de kussens, het dekbedovertrek en vele andere items van Hip Huisje. De bovenkant is met een okergele tipi print.


De zijkanten en onderkant is van okergele triangel stof. Zo kan je kindje lekker zitten tijdens het spelen. Deze poef met okergeel herringbone motief is meteen een ware eyecatcher in de kinderkamer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts