maandag 21 augustus 2017

Badkamer kleuren

Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Vraag nu ons gratis magazine aan. Ruim assortiment Badkamer. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Neutrale kleuren doen het altijd goed in de badkamer , zoals wit sanitair met lichte zeegroene muren of lichte aardetinten. Andere geschikte kleuren voor de badkamer zijn pasteltinten en warme kleuren als geel, roze, lila, perzik of crème tinten. Laat je inspireren door een breed scala aan badkamer kleuren bij Brugman. Een badkamer met kleur zorgt voor een unieke uitstraling die past bij jou als persoon. Kleur in de badkamer brengen kan op talloze manieren.


Op de wan vloer, het sanitair of door gekleurde accessoires. De juiste badkamer kleuren kiezen kan echter soms erg lastig zijn. Toch kunnen de juiste kleuren veel sfeer geven aan je badkamer.

In dit blog geven we vier trendy ideeën. Kies jij voor luxe kleuren , pasteltinten, natuurlijke kleuren of een fel kleuraccent? Vandaag gaan we kijken naar wat je kleuren kan geven in de badkamer en wat dat voor effect zal gaan hebben.


Verschillende effecten van kleur. Stel u wilt een groene badkamer , uw favoriete kleur , de kleur wordt hierdoor de meest bekeken plek in de badkamer. Kleuren spelen ook een grote rol in je badkamer. We zetten hier de mooiste kleuren voor de badkamer voor je op een rij. Blauw: deze kalmerende kleur zorgt voor een gevoel van rust in de badkamer.


Een blauwe badkamer oogt daarnaast ook fris. Geef je badkamer kleur met de kranen. Waar je voorheen standaard koos voor een chromen of rvs kraan, blijkt dat nu wel anders. De grootste badkamertrend van het moment zijn namelijk de gekleurde kranen.


Een kraan is onmisbaar in iedere ruimte en daarom verschijnen deze in steeds meer verschillende kleuren en modellen. Grijs en zwart vormen de essentie van een tijdloos modern badkamerontwerp. Deze zakelijke en decente kleuren passen in elke badkamer. Met wastafels in de tinten FULL MOON, FRENCH LINEN en COAL BLACK geeft u uw badkamer een stijlvolle elegantie.


Heel passend dat ook de meubels van de Finion-collectie in BLACK verkrijgbaar zijn.

Dankzij een badkamerrenovatie kan je de uitstraling en het gevoel van je badkamer veranderen. Door de badkamer te hullen in een nieuwe kleur en door andere materialen te gebruiken, ziet je ruimte er als nieuw uit. Klik hier en doe heel wat inspiratie op. De Sigmapearl Clean Matt muurverf is goed verwerkbaar, en levert een bijzonder mooi esthetisch eindresultaat op. Waar andere verf gaat bladderen en z’n kleur verliest, blijft een badkamer muurverf er jarenlang mooi uitzien.


De beste kleuren voor je badkamer. Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, kleuren en materialen bepalen de uitstraling en sfeer. Als je aan de badkamer denkt, dan is de kans groot dat er een saaie, witte kamer in je gedachten tevoorschijn komt. Dit zijn de beste badkamer kleuren voor jou op een rijtje. In oosterse badkamers zie je vaak elementen terug die je ook in een spa-ruimte ziet.


De opgerolde handdoeken, typische lichtval en warme kleuren bijvoorbeeld. Een andere grote oosterse badkamer doet meer denken aan de Japanse of Chinese stijl: bijzonder minimalistisch, licht en vooral: een prachtig uitzicht! Er zijn namelijk veel keuzes die u kunt maken, die allemaal invloed hebben op de uitstraling van uw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren die u gebruikt, welk soort sanitair u neerzet of hoe praktisch u met de ruimte omgaat.


Zie jij toch liever wat meer contrast of donkere kleuren terug in jouw nieuwe badkamer ? Pas de donkere kleuren dan toe op kleine details in de badkamer zoals deurklinken, kranen, haakjes etc. Op die manier heeft het niet zo’n invloed op de ruimtelijkheid van de badkamer. Zeker bij een badkamer zonder raam is veel en verschillende verlichting wat mij betreft echt een must!


Te wit licht maakt kil en sfeerloos. Meer verlichting tips vind je hier. Tegelverf in de badkamer en keuken. Snel en eenvoudig je tegels een andere kleur geven? Ga dan met tegelverf aan de slag.


Er komt geen breek- en sloopwerk aan te pas, enkel een lik verf. Maar je creëert wel in no-time een andere sfeer in je keuken of badkamer. Bij Brugman vind je alles voor je badkamer.


Onze adviseurs kunnen je dan ook alles vertellen over badkamers , sanitair, tegels en de laatste trends.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts