dinsdag 31 december 2019

Zacht behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Tipi behang in zacht groene kleur. Lief tipi behang zachtgroen voor de babykamer of kinderkamer.


Door de zachtgroene kleur zowel mooi in een jongens,- als in een meisjeskamer.

Combineer ook eens met de andere zachtgroene tipi items van Hip Huisje. Het tipi behang is gedrukt op vliesbehang. Een zacht neutraal kleurenpalet in steen, paddenstoel, houtskool en grijs in combinatie met korenbloem, peer en roos, creëren een gastvrije relaxte sfeer. Met zes easy living dessins, ondersteund door twee organische uni’s, heeft deze collectie alle elementen om op eenvoudige wijze een mooie woonruimte te creëren. Geen gezeur, maar direct de hoogste korting op behang.


Abonneer u op onze nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in en ontvang keer per maand onze aanbiedingen! Op de kleurrijke wereldkaart ontdek je ontelbaar veel dieren in hun natuurlijke habitat.

Elke keer als jullie er samen naar kijken zal je een nieuw beestje ontdekken en zo weet je meteen waar ze leven. Voor kleine wereldontdekkers! Heb je net een nieuwe woning of wil je je huidige woning een opfrisbeurt geven? Zachte Wandpanelen merken.


Bij Kwantum heb je de keuze uit een ruime collectie zeer voordelig behang in allerlei kleuren en soorten, met vliesbehang, papierbehang en vinylbehang. Of je nu houdt van modern, industrieel of klassiek, er is altijd behang dat past bij je wensen. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Dit sfeervolle behang met terrazzo motief in zacht roze, mintgroen, wit en antraciet grijs past perfect bij een Scandinavische woonstijl.


We verkrijgen deze awesome afbeelding van internet en selecteer de top voor u. Airtex: Een grote wereldkaart op behang over de gehele muur van je slaapkamer, kantoor of bedrijfsruimte? Je wereldkaart wordt uit één stuk behang gehaald! Airtex scheurt niet, kreukt niet en is eenvoudig schoon te maken.


Daarnaast is dit behang eenvoudig te verwijderen en herbruikbaar! Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt.


Prachtig driehoekjes behang uit de Enchanted serie van Lilipinso. Met slapende vosjes en een prachtige beer.

Echt een prachtig bos kamertje voor jongens en meisjes met prachtige pen tekeneningen en moderne driehoekjes. Dit behang met sterren in zacht roze is een echte eye-catcher en zorgt voor een. Eenvoudigweg een prachtig en tijdloos behang dat van iedere kamer een geweldige ruimte maakt. Plak direct op de muur Iedere rol bestaat uit stroken van 3m hoog en 50cm breed.


Ga dan voor landelijk behang zoals behang met bomen, behang met vogels, of ander natuur behang. Vintage stijl: voor een old school knipoog in je interieur, ga je voor retro behang of barok behang. Tegenwoordig heb je ook behangsoorten die van bijzondere materialen zijn gemaakt zoals bamboe behang en kurk. Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie.


Met behang creëer je snel je eigen thuis. Behang met bijzondere materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts