vrijdag 6 december 2019

Slaapkamer wand

Ruim assortiment slaapkamers. Slaapkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Wij hebben dan ook niet zonder reden meer dan slaapkamer ideeën met foto’s bij elkaar gezocht.

Is jouw slaapkamer nog niet helemaal naar wens en ben jij op zoek naar creatieve slaapkamer inspiratie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je komt er immers toch alleen maar om te slapen.


Maar dat is een misvatting. Juist in de slaapkamer , waar je toch een derde van de dag doorbrengt, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de inrichting zodat je je hier lekker voelt. Dus in dit Ideabook een aantal ideeën om de muren van je slaapkamer op te leuken.


Wandlampen voor iedere slaapkamer ! Daarom hebben we wandlampen in ons assortiment die geschikt zijn voor verschillende soorten slaapkamers.

Kleur in de slaapkamer zonder verf. Voor meer kleur in de slaapkamer hoef je niet perse met verf aan de slag. Ook met accessoires en meubelen voeg je eenvoudig kleur toe. Neem als voorbeeld de slaapkamer hierboven met de gele plaid.


Deze kamer oogt heel kleurrijk, terwijl de wanden zijn geverfd in de kleur wit. Schimmel in de slaapkamer. Ze kunnen in elke vochtige ruimte in je huis voorkomen, ook in de slaapkamer. In dit artikel kan je lezen wat de oorzaken zijn van schimmel in de slaapkamer en wat je er zelf aan kunt doen. IKEA helpt je om opgeladen een nieuwe dag te beginnen.


Zo lig je op een comfortabel bed en creëer je rust in de ruimte door kasten met veel opbergruimte neer te zetten. Door de afwasbare afdekfolie heb je er bijna geen werk aan. Je haalt eenvoudig een doekje over de wanden en plafonds om ze schoon te houden.


Wand - en plafondbekleding werkt zelfs isolerend. De panelen werken ook isoleren ze houden de warmte binnen en dempen geluid van buitenaf. De plafondplaten zijn hierdoor ook zeer geschikt voor de slaapkamer. Geef de muur van uw slaapkamer in een handomdraai een nieuwe look met één van onze slaapkamer muurstickers.


Bijvoorbeeld boven het be tegen een kale wand , deur of kast.

Veel muurteksten zijn in meerdere talen verkrijgbaar zoals de nachtwensen welterusten, slaap lekker en buenos noches. Een muursticker geeft uw slaapkamer net wat meer sfeer! Kosteloos tot in de woning geleverd!


Kledingkasten vanaf €2online. Je kunt de slaapkamer ook inrichten met posters met oppeppende of inspirerende citaten die gemakkelijker maken om ´s ochtends op te staan. Wil je juist een beetje de industriële kant op gaan met de inrichting van je slaapkamer ? Overweeg dan zo’n stoere industriële glazen wand in je slaapkamer als scheidingswand!


Op de foto hebben we gekozen voor een voorbeeld waarbij de combinatie van slapen en wonen centraal staat. Met behang van Wall-Art maak je van jouw slaapkamer een droomparadijs waar je helemaal tot rust kunt komen. Je kunt kiezen voor dessinbehang of fotobehang, vliesbehang, papierbehang of zelfklevend vinyl. Bij Wall-Art kun je altijd slagen voor behang om van jouw slaapkamer een knusse ruimte te maken.


In de woonkamer kan je een uitrekbare muurlamp plaatsen, zodat je het licht op de beste plek he bt. Installeer de uitschuifbare muurlamp naast je favoriete luie stoel en je kan vanuit je fauteuil je geliefde tijdschriften uitlezen. Natuurlijk heb je ook wandlampen van kleiner formaat. Deze zijn ideaal voor in de slaapkamer boven je nachtkastje. Deze slaapkamer heeft twee schuine wanden.


Onder de ene schuine wand is het bed geplaatst, terwijl onder de andere schuine wand een open kledingkast is gerealiseerd. Net vóór de open kledingkast is een roomdivider geplaatst van houten latten, waar de TV strak aan gemonteerd is. Nadat je de tussenruimten in de wand met isolatiemateriaal hebt gevul bekleed je ook de tweede kant van de wand , net als de eerste, met gipskartonplaten. Wanddecoraties koop je eenvoudig online bij bol.


Lees hier hoe je dat moet doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts