donderdag 19 december 2019

Veiligheidsfolie gamma

Folie tegen inbraak en vandalisme. Kies voor optimale bescherming! Veiligheidsfolie is raamfolie dat aan de binnenkant van een huis of gebouw op de ramen wordt aangebracht. De veiligheidsfolie breng je langs de binnenkant aan op het glas.


Dit zal het glas samenhouden als een inbreker het probeert stuk te slaan.

GAMMA bouwmarkten Iedereen kan klussen, je kunt altijd meer dan je denkt! GAMMA helpt je woonsituatie te verbeteren, met adviezen, tips, ideeën en inspiratie. Zo rond je elke klus met een trots gevoel af.


Door het toepassen van veiligheidsfolie op de ramen van uw pand of winkel etalage, wordt het doorbreken van het glas vertraagd en zullen veel inbrekers of vandalen van hun poging afzien. Verbeter de veiligheid van uw woning of kantoorpand met veiligheidsfolie. Deze raamfolie is enorm krachtig, welke op eenvoudige wijze op uw ramen kan worden aangebracht.


Wanneer er een raam breekt komen er vaak glassplinters vrij. Deze inbraakwerende raamfolie ( veiligheidsfolie ) ontmoedigt inbrekers en verhindert vliegende glasscherven.

De inbraakwerende folie (anti inbraak folie) wordt aan de binnenzijde aangebracht. Ook is er een variant veiligheidsfolie waardoor u zelf wel naar buiten kunt kijken maar van buiten moeilijk naar binnen. Hoe gezellig buren ook kunnen zijn, soms wil je graag wat privacy.


Raamfolie op maat kopen bij Praxis. Verklein de kans op verwondingen met veiligheidsfolie. Het versterkt het raam en houdt scherven en splinters bij elkaar wanneer het raam breekt. Armorcoat mil veiligheidsfolie is 3micron dik en voldoet aan NEN-norm EN 356. De folie maakt van normaal glas veiligheidsglas en werkt sterk inbraakvertragend.


Ze wordt toegepast in de petrochemische industrie, rijksgebouwen en ambassades om bij eventuele explosies de schade te beperken. Kleurloze veiligheidsfolie. Ze veroorzaken geen spiegeleffect of zichtbare wijziging op het glasoppervlak.


Ons uitgebreide gamma bestaat uit meer dan 1folies waaronder het volledige Llumar- gamma van Solutia Performance Films. Het grootse deel van de folies wordt aan de binnenkant aangebracht. Maar soms dringt een buitenplaatsing zich op (afhankelijk van het glastype). Eenvoudig raamfolie of veiligheidsfolie bestel je bij Manutan. Glasfolie van Sunproof Glasfolie en Beletteringen.


Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van zonwerende , privacy, inbraakwerende raamfolie én belettering in.

Onze voordelige veiligheidsfolies zijn geschikt voor vrijwel ieder type raam. De folie is special ontwikkeld voor de ramen van kinderdagverblijven. Voor het aanbrengen van raamfolie zijn er speciale gereedschappen beschikbaar waarmee u de raamfolie extra makkelijke kunt aanbrengen.


De juiste tools is het halve werk! Om kinderen veiligheid te bieden op de BSO of kinderdagverblijf is veiligheidsfolie een zeer goed product. Transparant, antistatisch en gemakkelijk aan te brengen.


De regels geven aan dat de folie tot 120cm hoog geplakt moet worden. Doordat veiligheid voorop staat, is het toch wel van belang om het hele raam te beplakken. Spiegelfolie, privacyfolie, spionfolie, zandstraalfolie, veiligheidsfolie en autoraamfolie. Diverse soorten hoogwaardige raamfolies per post bezorgd op elk adres in Nederland of België.


Alle raamfolies zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij snel kunnen leveren. En door middel van de instructiefilm kun je zelf makkelijk de glasfolie plaatsen. Geeft u als ouder toch een veilig gevoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts