donderdag 26 december 2019

Steigerhout behang kinderkamer

Altijd de Laagste Prijsgarantie! Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer. Muren betimmerd met allerlei oude steigerhouten planken – dat effect krijg je met het steigerhouten behang van Studio Ditte. De geschiedenis en schoonheid van oude planken zijn gekopieerd naar prachtig behang.


Er bestaan allerlei verschillende soorten steigerhout behang.

In een middagje heb je een onwijs stoere steigerhouten muur in de kinderkamer. Elk behang heeft een andere kleur en houtstructuur. Behang met steigerhout print. Je moet dus zelf bekijken welke je het mooiste vindt. Door de robuuste uitstraling is steigerhout het perfecte materiaal om de tienerkamer een stoere touch te geven.


Steigerhout aan de muur bevestigen, is een behoorlijke klus. Kies daarom voor het steigerhout behang van Studio Ditte en creëer hetzelfde warme boshut gevoel. Alles voor de kinderkamer.


Online bestellen, Trendy Sloophout behang , Erismann, Steigerbehang, zeer ruim Assortiment, laagste prijs, gratis verzending en behanglijm vanaf €2-!

Creëer eenvoudig een sfeervolle woning met stoer steigerhout behang. Bij Kwantum vind je jouw steigerhout of sloophout vliesbehang supervoordelig! Kinderkamer patroon behang van Perron 11. Om de kinderkamer een make-over te geven heb je al genoeg aan het behangen van wand!


Hieronder toon ik een aantal vrolijke behangprints die je direct inspiratie geven wat je nog meer met een wandje kunt doen. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit!


Krijg je geen genoeg van de uitstraling van steigerhout ? Het resultaat: een muur die bekleed lijkt met houten planken. Stoer en neutraal, en past in elke kinderkamer ! Met behang maak je in een handomdraai een droomparadijs voor jouw kindje. Zelfklevend behang of vliesbehang wat je aanbrengt met behanglijm.


Met raufaserbehang kun je scheuren wegwerken. Dankzij dit kwaliteitsvolle vliesbehang geniet je van het warme effect van houten muren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het onderhoud van het hout. Ideaal om een beetje gezichtsbedrog in huis te brengen. De meubelen worden op maat gemaakt zodat ze perfect in de kamer passen.


Wilt u extra ruimte creëren?

Denk dan eens aan een steigerhouten hoogslaper met buro, een perfecte oplossing voor klein-behuisden. Wij verkopen alle soorten behang die bij jouw stijl en interieur passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts