vrijdag 20 december 2019

Steigerhout naambord

Steigerhout naambord

Zoekt u een naambord van steigerhout? Bestel online, nu zonder verzendkosten. Bij ons koop je niet bij de tussenpersoon maar direct bij de fabrikant, incl. Bekijk online alle naambordjes. Snel en handig je bordje ontwerpen.


Steigerhout naambord

Keuze uit diverse naamborden online. Alle merken, voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. Goedkoop en geen verzendkosten!


Houten naambord , dag levertijd indien voor 15:uur besteld. Stoere naamborden van steigerhout. Dit naambord is minder geschikt voor buiten gebruik, lees. Bestand tegen alle weersinvloeden.


Afwijkende maten bestellen is geen probleem. Leuk als cadeau, bij nieuwe woning, geboorte en verjaardag. De opdruk van het houten naambord bepaald je geheel zelf. Ontwerpen kan via onze online ontwerp tool. Kies zelf je eigen lettertype op het naambordje van Steigerhout.


Met groot vakmanschap beschilderen wij dit houten naambord met jouw ontwerp. De levertijd van een steigerhouten naambord is dag indien voor 15:uur besteld. Deze naambordjes worden gemaakt op gebruikt steigerhout. De namen worden erop geprint, dit geeft het naambordje een stoere uitstraling. Navigatie CharlieZ Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld.


Bent u op zoek naar de beste kwaliteit meubels van steigerhout ? Zoek dan niet verder en klik voor de laatste aanbiedingen! Kies uit één van onze naambordjes, ontwerp zelf online en bestel. NAAMBORDEN VAN STEIGERHOUT.


Onderstaande naamborden heb ik gemaakt voor mijn twee nichtjes. Een plank steigerhout in stukken gezaagd. Op het hout een gekleurde balk geschilder met daarboven de naam van het kind in houten letters.


Het naambord verder versierd met houten sterren, geschilderde sterren, en wat kraaltjes met een bedel. Een Steigerhout naam bord van origineel steigerhout is een uniek naambord voor je woning. Stoer, Robuust en ontzettend persoonlijk! Een persoonlijk kado om iemand te geven met b. Het bord heeft een dikte van bijna cm. Na uw bestelling mailen wij een link waarmee u dit naambord direct kan ontwerpen.


Het naambord wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en een gebruiksaanwijzing (onzichtbare bevestiging aan de achterzijde). U maakt een keuze uit vier prachtige kleuren: grachtengroen, antraciet grijs, oud Italiaans zwart of oud Pruisisch blauw. Een naambordje maken is vakwerk en de beste exemplaren in de branche bestelt u bij Geveldecoratie. Voor uw exclusieve naambord of huisnummer heeft u de keuze uit acht verschillende lettertypes voor de beschildering ervan. Snuffel heerlijk in de onderstaande categorie van goedkope naamborden.


De categorie bevat borden van verschillende materialen. Zo is er een goedkoop naambord van kunststof maar ook van messing te vinden en nog vele andere materialen. Enkele naamborden kun u niet laten beschrijven, deze hebben een vaste tekst.


Zoek eerste het naambord van hout naar wens. Vervolgens kiest u de tekst, kleur en achtergrond. Heeft u specifieke wensen? Wij hebben al voor vele klanten het perfecte naambord van hout gemaakt.


Niet alleen voor naast de voordeur, ook voor de stal en garage maken wij met grote regelmaat unieke naamborden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts