donderdag 26 december 2019

Steigerhoutbeits antraciet

Steigerhoutbeits antraciet

Steigerhoutbeits op beslist. Afhalen mogelijk in Katwijk of Werkendam - Verzendkosten €. Bij onderhoudslagen hoeft niet geschuurd te worden. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Voor 21:uur besteld = morgen in huis!


Bescherm met buitenbeits je houtwerk tegen vocht en andere weersinvloeden. Bij GAMMA vind je mooie buitenbeitsen in natuurlijke tinten en grey wash! Bespaar tot wel via kiesproduct. Door de transparante werking van het steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar.


Verol steigerhoutbeits is een antraciet , top kwaliteit beits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het hout krijgt de charme van doorleefd hout, zoals oude steigerplanken. Het accentueert de houtnerf, beschermt uw tuinhout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Voor het eigentijds transparant kleuren en beschermen van uw steigerhout.


Steigerhoutbeits antraciet

Lees de volledige productomschrijving. Je hebt de keuze uit kleuren zoals antraciet , Grey Wash en White Wash, waardoor je het steigerhout eruit kunt laten zien zoals jij wenst. Geef meer kleur aan je steigerhouten meubels met onze kleuren steigerhoutsbeits. Tenco steigerhoutbeits antraciet - liter is eenvoudig en snel te bestellen bij Bullstore.


Kies voor een subtiele kleur als whitewash of greywash. Wil je meer kleur aanbrengen? Kies dan trendy kleur uit onze andere kleuren beits. Het betreft een beits op waterbasis.


Steigerhoutbeits antraciet

Met steigerhoutbeits geeft u steigerhouten meubels en constructies een mooie afwerking. Daarnaast verhoogt het de levensduur van het hout door het te beschermen tegen vocht, zon en andere weersinvloeden. De juiste kleur ontstaat na droging. Het is een transparante beits die goed doordringt in het hout.


Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Hermadix steigerhoutbeits antraciet - 7ml. Voor een mooi resultaat is laag steigerhoutbeits al voldoende. Te gebruiken voor: meubelen, schuttingen, pergola’s, klimrekken etc.


Dankzij de transparante beits van Tenco blijft de structuur van het hout zichtbaar waardoor het karakter behouden blijft en tegelijkertijd beschermd wordt. Geschikt voor binnen en buiten. Door het gebruik van steigerhoutbeits geeft u uw steigerplanken een bescherming tegen weersinvloeden etc. De beitsen zijn transparant, dus de houtnerf blijft gewoon zichtbaar.


De beits is op waterbasis en zowel binnen als buiten toe te passen. Geeft uw houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts