woensdag 18 december 2019

Servies zwart wit

Compleet met het unieke Bestek. Shop nu uit ons assortiment Zwarte serviezen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Alle merken servies zwart wit. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Een zwart servies is onconventioneel en gewaag maar tegelijkertijd ook ontzettend stijlvol. Als je een feestelijke tafeldecoratie wilt creëren, dan is een zwart gouden serviesset misschien wel iets voor jou.


Of je nou op zoek bent naar een vierkant zwart servies of ron zwart servies vind je hier in allerlei vormen en maten. Bekijk meer ideeën over Zwart wit , Zwart en. Dit moderne servies is gemaakt van luxe materialen zoals keramiek en porselein.


De serviescollectie van Riverdale bevat diverse handgemaakte onderdelen.

Servies Dutch Rose porselein zwart wit. Het servies van VTwonen is modern en minimalistisch. De witte serviesserie bevat inspirerende spreuken en teksten die een verrassende toevoeging zijn in iedere serviezenverzameling. Kies uit 7producten vanaf € 99. Paint servies van Saltpepper.


Een mooie zwart - witte servieslijn van porselein. Magnetron, oven en vaatwasmachinebestendig. Shyla 12-delige serviesset, zwart en wit. En verschillende dessins per soort bord.


Van het merk CosyTrendy. Toen ik dacht aan zwart wit servies dacht ik alleen aan saaie strepen waar eigenlijk niks leuks aan is. Maar niks is minder waar, want zwart en wit kan je namelijk ook terug laten komen in leuke patronen of afbeelding. Het handigst aan servies is dat het helemaal niet hoef te passen bij je interieur. Want het zit de rest van de dag toch opgesloten.


Hoogwaardig aardewerken combi- servies in schitterend model, van CREATABLE. De huidige trend van matglazuur is modern en vormt een fraai contrast met wit gelakte meubelen. Serveer je maaltijden in stijl.

Ook ideaal voor de Aziatische keuken, vooral sushi is perfect te serveren. Het SaltPepper servies RAWW is verkrijgbaar in zwarte en witte items en heeft een stoere matte afwerking. Perfect voor een industriële look! Yvonne Ellen dinerbord zwart wit Zebra. Leuk en eigenzinnige Zebra op een dinerbord.


De borden zijn van hoge kwaliteit Engels porselein met prachtige vergulde gouden randdetails. Deze mooie borden zijn perfect om gasten te verrassen tijdens uw diner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts