maandag 23 december 2019

Zelfmaakideeen babykamer

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Alles wat je nodig hebt voor de babykamer. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!


Grootste assortiment baby kamer.

Het is een trend: zelf allerlei spullen maken en opknappen. De babykamer richt je op die manier goedkoop en origineel in. Een oud kastje van de kringloop wordt een echte eyecatcher. En van een lap stof maak je in een handomdraai een hemeltje voor boven het ledikant. Als woonliefhebber begin je tijdens een zwangerschap met plannen voor de babykamer en daar houdt de pret niet op.


Van peuter naar kleuterkamer tot tienerkamer, van jongenskamer naar meisjeskamer. Er is ongelofelijk veel inspiratie te vinden voor kinderkamers.

Laat je inspireren voor de kinderkamer in jouw huis. Budget tips voor leuke kinderkamer meubels en accessoires van Speelgoedbank Amsterdam voor kinderen en ouders. In de babykamer kan een commode natuurlijk niet ontbreken. Je kunt er één kopen, maar met een zelfgemaakte commode maak je jouw babykamer pas echt uniek. Ga zelf aan de slag met dit stappenplan om een commode te maken voor jouw kleintje.


De kinderkamer kan je goedkoop en uniek inrichten met de zelfmaakideeën van vtwonen. Daarom een paar leuke zelfmaakideeen voor de kinderkamer. Als je zwanger bent is een van de leukste dingen die je dan mag doen het inrichten van de babykamer.


Van deze commodes wordt je gewoon vrolijk als je er naar kijkt! Erg leuk voor een babykamer met witte of lichte muren met weinig poespas. Ze springen er echt uit en zijn lekker origineel!


Rechts: De commode van Nobodinoz shop je bij Tomenlilly. Links: De turquoise commode shop je bij Ukkepukmeubels. Hier vind je allerlei leuke zelfmaak decoratie ideetjes.


Tof, anders en gemakkelijk!

Ik heb het over een commode op wielen voor in de babykamer. Ideaal voor diegene die houdt van veranderen in de babykamer maar ook praktisch als je bijvoorbeeld een commode wilt gebruiken die te laag is. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een commode maar de poten niet mooi vindt. A ls het gaat over rompertjes met knoopjes of overloop is dat nog niet zo erg, maar als de inrichting van je babykamer niet naar wens is, zal je daar nog dagelijks last van hebben.


Babykamer inrichten: advies van experts. Ook jij kunt uit de voeten met deze zelfmaakideeën van DHZ Simpel. Zin om lekker creatief aan de slag te gaan? Zo maak je unieke items voor jouw interieur! De artikelen in deze categorie kunnen je op weg helpen bij het uitkiezen van de juiste babykamer accessoires.


Bij ESTAhome vind je het liefste en hipste behang voor je kleintje. Met het behang uit de ESTA kindercollecties geef je de babykamer precies die warme, persoonlijke en gezellige sfeer waar je naar je op zoek bent. Vrolijke prints, zachte pasteltinten of schattig fotobehang. Je vindt het hier allemaal.


Dit zorgt er echter wel voor dat ik niets standaard in de winkel kan kopen, maar echt zelf aan de slag moet om de babykamer op te vrolijken. Voor op de muren van deze kleine meisjeskamer koos ik een warm, paars grijzige tint (ASikkens gemengd in een Flexa muurverf). Met geschilderde muur heb je direct een hele warme basis voor deze kleine babykamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts