dinsdag 31 december 2019

Schilderij ophangsysteem verlichting

STAS is producent en de specialist in schilderij ophangsystemen met jarenlange ervaring! Schilderijophangsystemen kopen? Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Lampen. Design, Direct Van De Makers.


STAS multirail is een wereldwijd gepatenteerd schilderij ophangsysteem voorzien van een geïntegreerde verlichtingsrail.

Eenvoudig verplaatsbare armaturen klikt u op elke gewenste plaats in de rail om uw wanddecoraties uit te lichten. Dit systeem zorgt voor een eenvoudige makkelijk en revolutionair mooie verlichting in handzame rail. Bovendien zijn er ook ophangsystemen met verlichting , waardoor het werk extra goed uitkomt en een professionele uitstraling krijgt. Hierdoor maakt het schilderij nog meer indruk op uw gasten. Diverse schilderij ophangsystemen.


Bestel Artiteq Combi Rail Pro Light. Hét schilderij ophangsysteem met verlichting.

Voor 13u bestel morgen in huis! Eenvoudig en professioneel uw kunst ophangen en verlichten is nu een fluitje van een cent. Ophangsystemen verlichting. Onze ophangsystemen met verlichting bieden flexibiliteit en gebruiksgemak.


In een mum van tijd worden de spots in de schilderijrail geplaatst waarna u uw schilderij ophangt. Uw woonkamer lijkt wel een museum. Ons breed assortiment bestaat uit schilderij ophangsysteem voor aan de wan ophangsystemen met verlichting , plafondsystemen en presentatie systemen.


Wij werken met vaste partners zodat uw schilderij. Het koord is gemakkelijk in te korten. Er kunnen meerdere ophangrails aan elkaar worden gekoppel dus de rail is zo lang te maken als je wilt. Verlichting in een ophangsysteem is een ideale oplossing voor het zowel ophangen als uitlichten van uw schilderijen.


De verlichting die hiervoor gebruikt wordt hoogwaardig en zal geen schade aan richten op uw schilderijen. Er zal dus geen verkleuring ontstaan. Deze laatste is energiezuinig. Als u een veilig en multifunctioneel schilderij ophangsysteem met geïntegreerde verlichtingsmogelijkheid 12V wilt hebben, kiest u voor STAS multirail.


STAS multirail crown : een systeem met geïntegreerde verlichtingsmogelijkheid 12V die perfect te verwerken is door de rail te integreren in een ornamentlijst naar wens.

Een schilderij ophangsysteem voor iedereen. Wij zijn al jaar lang de meest toonaangevende webshop voor ieder schilderij ophangsysteem. Ondertussen hebben we al enkele duizenden klanten voorzien van een passend STAS ophangsysteem.


Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten? Zoek naar schilderij verlichting op de nieuwe KensaQ. Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online.


Er zijn diverse modellen en kleuren verkrijgbaar, van groot tot klein en met en zonder verlichting mogelijk. Maar ook die u als kabelgoot kunt gebruiken voor bijvoorbeeld uw boxen. Met dit schilderij ophangsysteem met verlichting van Artiteq kunt u kunstwerken, foto´s of objecten perfect verlichten. Na montage is het nooit meer nodig extra gaten in de muur te boren. De flexibele armaturen met LED verlichting kunt u de lichtbron op het werk richten zodat het kunstwerk optimaal belicht wordt.


Het schilderij hangt stevig aan de muur, op de gewenste hoogte en locatie. Dankzij de schilderijrails is het schilderij flexibel te verplaatsen en dankzij de haken is elke gewenste muurdecoratie mogelijk. De meest handige schilderij ophangsystemen kun je direct online kopen bij HORNBACH. In onze webshops kunt u alles vinden voor het ophangen van decoraties in het interieur. U vindt hier diverse ophangsystemen van de diverse merken.


Speciaal geschikt voor het ophangen van schilderijen en fotolijsten. De wandsystemen zijn in drie categorieën te verkrijgen: Basis ophangsysteem , professioneel ophangsysteem en ophangsysteem met verlichting. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Het ophangen van kunst en het inrichten van uw muren kan op verschillende manieren.


Artiteq garandeert een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen. Wij verkopen ophangsystemen voor montage aan het plafond en aan de wand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts