woensdag 11 december 2019

Leuke kopjes

Kies uit talloze ontwerpsjabloons. Ontwerp in een paar minuten. Bekijk wat de beste kopjes zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Vind hier alle kopjes en mokken.

Bij de keus voor materiaal van je kopjes , bekers of mokken is het vooral belangrijk of iets breekbaar mag zijn of niet. Ga je voor porselein, glas of aardewerk? Of kies je liever voor kunststof of karton?


Mix en match je favoriete koffiekopjes en koffiemokken bij elkaar! Leuke kopjes en mokken van Menu Menu is een leuk designbedrijf uit Denemarken. Ze zijn gepassioneerd over de kleine details en dat is terug te zien in hun producten.


Hun koffie koppen en theemokken hebben we van verschillende lijnen, maar elke lijn maakt gebruik van een isolerende werking waardoor je drankje lekker lang warm óf koud blijft. Niks is zo belangrijk als de eerste espresso in de morgen of dat langverdiende wijntje op de vrijdagmiddagborrel.

Proosten met te gekke glazen, nippen uit grappige kopjes : we laten ze graag met een beetje humor klinken. Misschien vind je hier wel je nieuwe lievelingsbeker - voor jezelf of als leuk origineel cadeau. Gepersonaliseerde kopjes en.


Hout of ijzer in combinatie met gekleurde kopjes staat meestal ook erg mooi. Op de afbeeldingen hier onder kun je zien hoe leuk je de kopjes en schoteltjes neer kunt zetten. Het is namelijk wel mooi als het ook echt een geheel is en niet allemaal losse kopjes.


Je kunt dan ook meteen een leuk koffie of thee hoekje maken. Drinken, we kunnen niet zonder! En een mooie praktische kan of theepot mag eigenlijk ook niet missen. Met deze gedachten in ons achterhoofd zijn wij ook dit jaar weer opzoek gegaan naar een aantal leuke uitbreidingen voor de koffie kopjes collectie en zijn op wij op internet op jacht gegaan naar nieuwe kopjes en glazen.


De kop en schotel hebben gouden details voor een echte chique high-tea. De schotel heeft een diameter van cm. Van kopjes en mokken heb je nooit genoeg: flinke theemokken speciaal voor de druilige dagen, chique koffiekopjes voor de visite en espressokopjes met exact het juiste formaat voor een pittige espresso. Van Pavina tot Canteen, dubbelwandig of met een siliconen grip: met kopjes en mokken van Bodum zit je altijd goed. Ben je juist vaak onderweg en ben je op zoek naar een handige meeneem koffiebeker, zodat jij overal kunt genieten van een lekker kopje koffie?


Grote kans dat jij jouw favoriete beker kunt vinden bij onze reisbekers.

In ons assortiment hebben we niet alleen leuke mokken voor jezelf, maar ook voor je vrienden en familie. He studied at the State Academy. De staart van de dieren steekt uit het kopje en doet daarmee tegelijkertijd dienst als handvat. Wat een leuk cadeau-idee voor iedereen die van thee en koffie houdt, en van dieren natuurlijk! Een mooi servies is goud waard.


Het kopje heeft een inhoud van 1millimeter is daarmee prima geschikt voor een kopje espresso. De diameter van het kopje is centimeter en het kopje is gemaakt van porselein. Dit porselein staat aan de basis van dit fraaie en opvallende espressokopje.


Een leuke bijkomstigheid is dat dit merk ook ander servies in deze kleurstelling heeft. Set leuke kopjes gratis afhalen. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. JYK Espresso kopjes - stuks - ml - Porselein.


Bekijk onze collectie bekers en kopjes in vele stijlen en kleuren. Kies voor een kop met schotel, glazen bekers of fijne espressokopjes. Wanneer u iets met een leuke spreuk wilt doen dan kunt u dit laten maken bijvoorbeeld op een leuk tegeltje of een ander bijzonder product, of bijvoorbeeld een leuke koffiemok.


Op deze pagina vindt u enkele leuke koffie spreuken terug welke erg leuk zijn voor op mokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts