maandag 23 december 2019

Zonwering 6 meter breed

Bestel Zonwering bij fonQ. Zonnescherm met 3m uitval en tot 6m breed. Uitgerust met een semi-cassette is het zonweringdoek goed beschermd en alleen aan de onderzijde zichtbaar in opgerolde toestand.


Ik verkoop dit omdat we het niet gebruiken. De conditie is gebruikt maar doet nog prima zijn taak. Waar je op let met een meter zonnescherm.

Ga je een meter breed zonnescherm kopen, dan zal je altijd aan een aantal zaken moeten denken. We hebben ze voor je op een rij gezet. Zorg voor een stevige verankering. Een zonnescherm van meter is behoorlijk groot en zwaar.


Het is dan ook zaak dat je het stevig genoeg verankert in de muur. Een windvaste screen is een systeem dat door een intelligent geleidingssysteem altijd windvast is. Dit betekent dus geen klapperende doeken meer! Tevens is de werking van de screen vrijwel geruisloos.


Deze windvaste screen is toepasbaar tot maximaal meter breed uit één stuk en afhankelijk van de breedte kunnen we tot meter hoog!

Voor ieder raam of voor iedere deur is een geschikte constructie te bedenken voor de zonwering. Verder is de breedte van het zonneschermen natuurlijk ook van belang. Bij een zonnescherm met een breedte tot meter is een 2-buis systeem voldoende.


Wilt u echter een knikarmscherm dat minstens meter breed is, dan heeft u een 3-buis systeem nodig. Met een knikarmscherm van Markant zonwering kiest u voor een hoogwaardig kwaliteitsproduct. De knikarm terrasschermen hebben een maximale uitval van meter en een maximale breedte van meter.


Knikarmschermen worden vormgegeven in een open knikarmscherm, een cassette knikarmscherm of in een semi cassette knikarmscherm. Heeft u een beperkt budget, maar bent u wel op zoek naar effectieve zonwering voor uw woning? Dankzij de eenvoudige constructie ligt de prijs van dit zonnescherm laag. Kies dan voor een uitvalscherm. Een uitvalscherm van meter breed heeft u al vanaf € 32 inclusief montage.


Wilt u zonwering met een authentieke en klassieke uitstraling? Sunscreens voor een optimale filtering van zonlicht en warmte. Functioneel: een uitvalscherm van meter breed kost inclusief handbediening en montage € 435. Populair: als je een uitvalscherm van meter breed met elektrische bediening laat monteren, ben je € 7kwijt.


Luxe: een knikarmscherm van meter breed met wind- en zonautomaat kost je € 1. Multilogo Stores levert alweer jaar onder andere onder de naam zonweringtekoop. Dankzij volume-inkoop en een uitgebreid netwerk van leveranciers, kunnen wij alle types zonwering tegen zeer scherpe prijzen leveren. Heb je een zonnescherm van of meter nodig?

Bij Praxis vind je de standaardmaten van de zonneschermen in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld een effen zonnescherm, of een zonnescherm met strepen. Is de ruimte toch te klein?


Neem dan eens een kijkje bij onze. Voor al onze zonweringen geldt gratis bezorging binnen 2-werkdagen als u uw bezorging doet voor 16. Voor alle extra artikelen (geen zonwering ) geldt € 6. In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de zonwering van uw keuze direct online bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden zonwering toch eerst van dichtbij wilt bekijken. U kunt hier voor een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom.


Het is aangetoond dat het gebruik van zonwering de temperatuur tot graden kan verlagen in het huis, hierdoor kunt u zomaar tot besparen op uw energie kosten. Investeren in een zonwering is dus zeker een goede investering. Voordelen buiten zonwering. Buiten zonwering heeft verschillende voordelen.


Vanwege onze gevel van meter breed werd voor onze woning in Benthuizen elektrisch zonnescherm Verano Monte Carlo gemonteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts