donderdag 12 december 2019

Servies mepal

Servies mepal

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Makkelijk stapelbaar, kan tegen een stootje.


Al het servies is makkelijk stapelbaar en vaatwasserbestendig. Ons servies is daarnaast lekker licht, extra sterk, duurzaam en gegarandeerd BPA-vrij. Mepal servies op Vergelijk. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Rosti is van oorsprong een Deens merk.


Al meer dan 1jaar kunt u voor al uw servies en deskundig advies terecht bij Servies. Bestel eenvoudig uw servies online op Servies. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Servies mepal

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Duurzaam servies , gecombineerd met prachtige dessins. Van broodtrommels en kampeerservies tot alles op het gebied van koken, bakken en bewaren! Ben je op zoek naar campingservies?


Ons assortiment zit namelijk tjokvol met mokken, thermomokken, drinkflessen, bekers, campingborden en kommetjes. Extra sterk en licht serviesgoe dat je makkelijk meeneemt. Kies uit producten vanaf € 99.


Dé kampeerwinkel van Nederland. Gratis verzending va € 7-. Specialist op het gebied van kamperen, sport en outdoor. De borden zijn stevig, kunnen tegen een stootje, maar bovenal zijn ze stijlvol ontworpen. Ze zijn gemaakt van melamine, een hoogwaardige kunststof die de serviezen niet alleen bestand maakt tegen temperaturen tot 180°C, maar ook sterk, krasbestendig en lichtgewicht.


Het grootste aanbod Servies Flow in de aanbieding vind je hier! Brunner serviezen vind je nu ook bij MelamineGoed. Handig: de servies onderdelen zijn los te bestellen maar je kunt ook kiezen voor een compleet servies ! Ook ideaal voor (jonge) kinderen.


Koop je een hele set, bestaande uit mokken, glazen, bordjes, bestek en kommen dan wordt het dekken van je tafel alleen maar leuker. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Voordelig onbreekbaar servies. De nieuwe, onmisbare toevoeging aan je servies is onbreekbaar servies. Het is minder duur en duurzamer dan traditionele stukken porselein, dus je hoeft niet elke keer een kleine lening af te sluiten als een gast per ongeluk een stapel soepkommen laat vallen. Bij het woord campingservies denk je misschien niet gelijk aan hippe borden of een trendy vormgegeven servies. Maar niets is minder waar!


Want je bent het vast met ons eens dat het beeldschone buitenservies uit de nieuwe Bloom serie niet alleen handig is voor buiten gebruik, maar ook nog eens oogstrelend hip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts