dinsdag 24 december 2019

Witte trapleuning

Kwaliteit voor de beste prijs! Zoek naar trapleuning zwart op de nieuwe KensaQ. Bekijk ons gehele assortiment online.


Online alle trapleuningen vergelijken en ook online kopen bij Praxis Kies de leuning die jij de allermooiste vindt uit al de trapleuningen , die we hebben. En neem er gerust de tijd voor.

Ook als je net voor sluitingstijd van onze winkels de knoop doorhakt en weet welke trapleuning het beste bij jou en de sfeer van jouw huis past, is dat geen. Trapleuning kopen bij HORNBACH. Als je een trap op loopt en je wilt een beetje houvast hebben dan is het prettig om een trapleuning vast te kunnen houden.


Leuningen zijn er voor om te zorgen dat je gemakkelijker naar boven of beneden kunt lopen. Wel moet de trapleuning goed gemonteerd zijn want je wilt niet met leuning en al naar beneden vallen. Kijk online of kom langs bij KARWEI voor de mooiste trapleuningen en steunen! De industriële trapleuning kan dus ook zeker een witte leuning zijn terwijl het ook nog eens super trendy is.


Kies bv een ronde witte trapleuning of juist de vierkante variant voor een extra stoere blik in het trappengat.

De witte trapleuningen bieden we in verschillende formaten aan. Veelzijdige trapleuning , LAN. Met de balustrade LAN van Fontanot kunt u eenvoudig en snel een balustrade op uw (wentel)trap monteren. Het grote voordeel van deze balustrade is dat de handregel in elke gewenste vorm te buigen is.


Dit is mogelijk doordat de handregel van imitatie hout (PVC) is gemaakt met een kern van aluminium. De houten trapleuningen van CanDo kun je gemakkelijk bewerken of overschilderen in een kleur naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor witte trapleuningen voor een frisse, en schone uitstraling. Je zal ook zien dat je trappenhuis er ruimtelijker door zal ogen, zeker in combinatie met witte overzettreden.


Dit trapleuning profiel in witte kleur is speciaal voor een stalen spiltrap met een staalprofiel van 50x8mm. Dit model heeft een sterke slijtvastigheid en goede grip. Twijfelt u over de kleur of maat? Vraag hier vrijblijvend een kleurmonster aan.


De afwerking matzwart voor een zwarte stalen trapleuning is een zeer harde poedercoating laag die op de stalen leuning en leuninghouders aangebracht wordt. Dit geeft een mooi strak beeld dat in een modern interieur goed tot zijn recht komt. Ook hier is geen onderhoud nodig.


Het contrast tussen de zwarte stalen trapleuning en vaak witte muur.

Beuken trapleuning op maat. Eiken trapleuning op maat. Essen trapleuning op maat. Kies een trapleuning die past bij uitstraling van de trap en bij de inrichting van je huis.


RVS leuningen maken een strak interieur helemaal af. Voor de wat stoerdere look kies je een stalen trapleuning. En een houten trapleuning zorgt voor een warme uitstraling. Vind trapleuning zwart als je nu zoekt. De meeste trapleuningen zijn zwart, staal of hout.


Wil je het lekker clean en minimalistisch houden, dan zou je ook een witte trapleuning kunnen nemen. Wit staat heel mooi bij wit , maar wit vormt natuurlijk ook een hele combinatie met hout. Een zwarte trapleuning is op dit moment weer helemaal hip, maar zwart is een kleur die altijd blijft. Naast modern, stoer en hip is een zwarte trapleuning tijdloos en stijlvol.


En het mooie contrast van een strak gestucte witte muur met een stoere, robuuste zwarte trapleuning zorgt voor een prachtig resultaat. Een trapleuning voorzien van onze profielen in een van de moderne tinten is eenvoudig in onderhoud voelt aangenaam en “handwarm” aan en geeft uw trappenhuis een extra touch. De juiste hoeveelheid trapleuningprofiel en de benodigde hulpmaterialen bestellen. De trapleuning onderdelen in deze witte uitvoering zijn gemaakt van kunststof. In de ronde trapleuning met diameter van 45mm zit een aluminium binnenkern (buisvormig) waardoor deze trapleuning buigbaar is.


Wil je zelf je trapleuning samen stellen, dan kun je dit doen door deze losse onderdelen te kopen. Zo kun je gemakkelijk een leuning aanschaffen en daarbij een mooie trapleuning beugel aanschaffen die aansluit bij jouw interieurwensen. Naast trapleuningen van hout bieden we ook een ruim assortiment aan in roest vast stalen leuningen. En ook bij mooie leuningen van RVS hebben we ook de mooiste trapleuning houders gevonden.


Met wit kun je kiezen voor een sobere traphal, waar de circulatiefunctie centraal staat. Dit doe je door zowel de muren, de trap als de trapleuning wit te houden. Zo past de moderne traphal steeds bij de stijl van elke aangrenzende ruimte.


Het effect is het mooiste wanneer je over een witte metalen trap of een open trap beschikt. Jouw vernieuwde trap werk je volledig af met een trapleuning en balustrade. Bij GAMMA kies je uit een hoogwaardige houten en inox trapleuning , of een combinatie van beide. Denk je eerder praktisch of zoek je een heel stijlvolle trapleuning ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts