vrijdag 13 december 2019

Tenco houtcoat zwart 5 liter

De scherpste Prijs van NL. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Door klanten beoordeeld met een 1. Snel thuisbezorgd en zeer goedkoop. Bestel Houtteer Zwart Mat of Glans online!


Tenco houtcoat zwart 5 liter

Een speciale zwarte coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. Ook toepasbaar op onbehandeld hout bijv.


Product levert goed resultaat en is makkelijk in het gebruik. Blik en deksel veel deuken. Wonder dat het blik nog gesloten was. Bescherming van houten objecten die voorheen zijn behandeld met teer, zoals.


De coating kun je gebruiken ter bescherming en verfraaiing van schuren, schuttingen, loodsen, molens enzovoort. Voordelig online bij Agradi. Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Voor vragen kunt u altijd bellen of mailen.


Hecht direct op oude teer- en bitumenlagen. Tevens geschikt om toe te passen op hout wat voorheen behandeld is met teerproducten. LET OP: - Houtcoat Zwart voor en tijdens gebruik goed roeren. Niet in direct zonlicht verwerken. Tenco Houtcoat zwart liter.


Begonnen in het leveren van teer aan de binnenvaartschippers en carbolineum aan agrariërs en aannemers. Ook te gebruiken op onbehandeld hout. Het karakteristieke uiterlijk blijft behouden na behandeling. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


Schrijf een eerste review over dit product. Houtteer ( Houtcoat Teerlook) is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van bovengrondse houten objecten. Het is uitstekend geschikt voor houten objecten welke eerder zijn behandeld met teerproducten. Deze houtcoat is geschikt voor schuren, loodsen en bijvoorbeeld molens.


Tenco houtcoat zwart 5 liter

De coat biedt een goede bescherming tegen alle weersinvloeden. Wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van objecten zoals schuren, schuttingen, loodsen, molens enz. Lagen nieuw hout: waarvan de eerste met terpentine verdund - Lagen onderhoud:. Verpakkingseenheid liter blik. CetaBever Tuin zwarte teer liter is een dekkende houtbescherming voor buiten als alternatief voor teerproducten.


Het is zeer geschikt voor bescherming van houten schuren, loodsen, molens en schuttingen die al eerder behandeld zijn met teerproducten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts