maandag 13 augustus 2018

Wandbord tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! Het steigerhouten wandbord staat natuurlijk het mooist wanneer deze is opgehangen aan de muur. Maar dat is niet de enige toepassing van deze muurdecoratie. Daarom wordt ons steigerhouten wandpaneel standaard geleverd zonder bevestigingsmaterialen.


Dit gave robuuste bord van gebruikt hout maakt jouw tuin nog gezelliger. Aan de achterkant zit een ophangbevestiging.

Er hangen twee windlichtjes en twee kleine weckpotjes aan waar je leuke bloemetjes in kan doen. Houten bord voor in de tuin. Tuinkunst Tuin Decoratie Votieve Kaarsen Make Upproducten Schoonheidsproducten Palletplanken. Wandbord Welkom in onze tuin 35xcm. Beton en natuurlijk wintervast.


Spijkenisse boeddha voor al uw oosterse. Bij Kwantum slaag je altijd voor je muurdecoratie, zoals wandborden , canvas schilderijen en wandhangers. Bekijk onze ruime collectie wanddecoratie in diverse stijlen en kleuren.


Zo is er altijd wel iets wat bij je smaak past.

Je eigen wanddecoratie samenstellen? Dit houten wandbord voor in de tuin , gemaakt van zes plankjes in grijs en witte tinten met daarop de tekst ‘In onze tuin drinken we iets, relaxen we! Deze vrolijke houten tuindecoratie fleuren je tuin op, maar misstaat ook zeker niet bij de voordeur.


En zeker leuk om cadeau te doen. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Metalen wandbord , Cuba libre.


Het zomerse gevoel is er gelijk met dit wandbord. Vrolijke kleuren, een prachtige afbeelding. Het wandbord is uitgevoerd in relëf, hierdoor spreekt de afbeelding nog meer.


Met dit product van Nostalgic-Art heb je kwaliteit in je handen. Het toevoegen van bijvoorbeeld een hartje in het hout is mogelijk, maar ook ander figuren zijn optioneel. Uiteraard is het bespreken van andere modellen ook mogelijk!


Voordat je start om een wandbord zelf te maken is het handig om te bedenken waar je jouw wandbord als het klaar is wilt ophangen. Wil je hem binnen of buiten ophangen? Je ziet namelijk regelmatig een wandbord in de tuin , bijvoorbeeld om een muur of schutting aan te kleden.


Daar heb je vooral in de zomer plezier van.

Deze leuke decoratieve borden worden van nieuw en oud steigerhout gemaakt. Er zijn verschillende materialen en afwerkingen toegepast! Neem eens een kijkje onderstaand tussen de wanddecoratieborden. Het plan was om een wandbord te maken.


Misschien herinner je je het nog wel, dat de wandborden een tijdje helemaal in en hip waren. Ze verschenen in ieders woonkamer. Wij gingen deze avond aan de slag met vrij grof hout, dus voor in ons huis vond ik het niet echt geschikt. Maar voor in de tuin leek het me wel wat.


Een hart moest het worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts