woensdag 29 augustus 2018

Fotobehang uitzicht raam

Fotobehang tegen de laagste prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Maak van je huis een thuis. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!


Kies uit 1producten vanaf € 295.

Niet-geweven behang is geschikt voor lijm. Zo zijn er fotowanden met bijzondere vormen zoals patrijspoorten met uitzicht op vissen, sterren of een tropisch paradijs. En een fotowand in de vorm van een raam met luiken maakt dat je kamer een extra raam krijgt met zicht op bijvoorbeeld de zee of New York. Een zonnig uitzicht door twee gedetailleerde bomen heen. Dit is een exclusief fotobehang van het merk Wallexclusive.


Het behang Zonnig uitzicht van Wallexclusive is uniek en superrealistisch. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Een landschap laat zich omschrijven als een uitgestrekt stuk land.


Als je namelijk over een uitgestrekt grasveld uitkijkt met het behang gras of over de besneeuwde velden, lijkt het of je kamer tot in de verte doorloopt en vergroot wordt.

Vind hier alle deals in National! Meerdere aanbieders online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit Raam zonsondergang fotobehang zee geeft u uitzicht op de ondergaande zon en heeft daarnaast een leuk 3D effect. Het wordt gedrukt op vliesbehang.


Dit Houten raam strand fotobehang geeft u een heerlijk uitzicht op het strand. Het is leverbaar in verschillende maten en wordt gedrukt op papier- of vliesbehang. Dit duurzame Papier Behang (Vliesbehang ook beschikbaar, zie meerkeuze selectie voor de prijs) is gemakkelijk in gebruik. Kortom een snelle en eenvoudige manier om uw muur om te toveren tot iets moois met dit speciale fotobehang ! Altijd de laagste prijs bij.


De volledige maat is : Breedte 3x Hoogte 2cm. De afzonderlijke maten zijn : banen van 44cm x 250cm. Christine Nöhmeier Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.


Het is net alsof je uit een raam naar buiten kijkt, zo natuurlijk ziet het er uit. Verschillende soorten fotobehang. Als je een hele wand wilt bekleden met fotobehang , dan is het mooi om te kiezen voor fotobehang van een bos, bloemen, strand of andere mooie natuur.


Zo maak je met fotobehang eenvoudig een focuspunt in je interieur. Bekijk alle mogelijke soorten fotobehang bij ons op de website. Na het behangen moet je dit wegsnijden.

Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts