vrijdag 31 augustus 2018

Karlsson sunflower klok

Op zoek naar een Vitra Sunflower Klok? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Liefhebber van Vitra producten? De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Karlsson Sunflower Klok tot goedkoper. Uitgevoerd in het zwart of blank hout.

Met een diameter van centimeter. De klok beschikt over een zogenaamd stil uurwerk. Het lijkt wel een zon aan de muur. Kies uit 2producten vanaf € 120. Dankzij het gebruik van hout heeft de klok een zeer vriendelijke uitstraling en integreert de klok zowel in de moderne als klassieke huishoudens.


Ideal Met iDEAL kunt u vertrouw veilig en gemakkelijk online betalen. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Inmiddels is deze houten wandklok sunflower van karlsson een ware klassieker voor aan de muur.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig.

De wijzers eisen alle aandacht op door hun zwevende effect. De combinatie zwart en koper is eenvoudig, maar geeft net dat beetje extra en is helemaal volgens de laatste. Het label gaat steeds weer op zoek naar uniek design, zodat je wandklok een stijlvolle eyecatcher kan vormen!


Deze pin is ontdekt door Mitts j. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Dit betreft een nieuw product. Het verfijnde design is geïnspireerd op de zonnebloem en zorgt voor een vrolijke noot aan de muur. Door het unieke Sweep Movement systeem is de klok geluidloos. Dat wordt stil genieten in huis!


Vind jouw specifieke model en download de handleiding of bekijk de veelgestelde vragen. De cijfers lichten op, zodat je ook midden in de nacht kunt zien hoe laat het is. Zet deze mooie alarmklok in de woonkamer of.


De mooie klokken worden gemaakt door voornamelijk Nederlandse ontwerpers. Bent u op zoek naar een mooie klok ? De digitale cijfers schemeren door het hout, waardoor de klok een minimalistische uitstraling heeft. Naast de tijd toont deze alarmklok ook de datum en de temperatuur.


Wereldtijd klokken , flip over klokken en digitale klokken allen met een smaakvol modern design passend binnen ieder interieur. Levendig Klokken gemaakt van diverse materialen zoals keramiek, hout, kristal, glas of aluminium. Bij de klokken wordt aangegeven of het een volledig stil exemplaar is of dat er een zacht tikkend geluid te horen is.

Daar kunt u dus rekening mee houden bij het kiezen van een klok voor bijvoorbeeld de studeerkamer of de woonkamer. Wandklokken in vele kleuren en vormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts