maandag 20 augustus 2018

Grof gebreide sprei

Grof gebreide sprei

Koop vandaag nog de mooiste Gebreide Sprei. Met een Auping Sprei Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Bekijk ons unieke assortiment spreien. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Meer informatie over grof gebreide plaids en spreien. Wil je eerst meer informatie ontvangen over de grof gebreide spreien en grof gebreide plaids van Muze Wonen? Maar bestellen in de webshop is ook heel eenvoudig!


Deze luxe grof gebreide deken is ideaal voor gebruik als sprei voor banken, bedden en sofabedden. Het garen gebreid is een productlijn van Pom Pom op elke hoek, waardoor een levendige kleur en decoratief gevoel in elke ruimte. Grof gebreide deken van 1 zachte merino wol. Kies je eigen patroon, kleur en afmeting. De deken wordt met de hand naar jouw wens gemaakt.


Wit sprei met grof patroon. Grof Gebreid Dekens Grove Breiwerken Dikke Deken Gratis Breien Grof Gebreid Kleed Arm Breien Dekens Met De Hand Breien Gebreid Haaksteken. Een heerlijk en mooi grof gehaakte plaid waar je lekker onder weg kunt kruipen! Plaid grof gebreid - grijs - 160x1cm.


Deze grof gebreide plaid is heerlijk om onder te liggen en mooi als woonaccessoire. Leg ‘m neer bij de bank of gebruik de. Misschien ken je ze wel: een grof gebreid plaid van dik wol.


Heerlijk voor op de bank of in bed. Ook niet onbelangrijk: het staat ook nog eens leuk! Wij zochten een aantal handige filmpjes zodat jij binnen de kortste keren een plaid van dikke wol kunt breien. Een Optimale Nachtrust met een Auping Sprei.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Je plaid (of kussen) wordt met de hand gemaakt van merinowol, een prachtig natuurproduct. Daar horen specifieke eigenschappen bij.


Als je grof gebreide plaid of kussen net gemaakt is, is de wol nog heel vers. De wol wordt niet in elkaar gedraaid en behandeld zoals dat voor kleding wel het geval is. Je zocht naar: gebreide deken!


Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Sprei , plai kussens van bekende merken waaronder, Arte Pura, Cevilit, House in Style, Passion for Linen, Damai en meer. Voor heel veel bedspreien uit onze collectie kunnen we u stalen toesturen. Staat de maat die u zoekt er niet bij?


Geen probleem, heel veel spreien kunnen in afwijkende maten worden gemaakt. Op zoek naar een leuke en zachte plaid of grandfoulard? Bij Kwantum ben je aan het juiste adres!


Ga bijvoorbeeld voor een grof gebreide plai fleeceplaid of plaid met leuke print. Wat je keuze ook is, je bent altijd verzekerd van de allerlaagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts