donderdag 9 augustus 2018

Interieur studio

De interieurstudio ontwerpt en realiseert stijlvolle interieurs. Ook jij kunt jouw woning of werkplek een andere uitstraling geven! Interieur is voor iedereen iets persoonlijks. Vaak weet je wel wat je mooi vindt, maar hoe vertaal je dit naar je huis?


Wij passen ons tot op de centimeter aan uw ruimte aan, en niet omgekeerd.

Door meer dan jaar ervaring kunnen wij u een gegrond totaaladvies geven over uw inrichting. Daarbij kijken wij vooral naar praktische aspecten, zonder het esthetische uit het oog te verliezen. In fases werken we naar een optimaal eindresultaat. Zo weet u altijd exact waar u aan toe bent. En van uw bedrijfspand uw visitekaartje.


Eigenaresse Marian van der. ISontwikkelt leuke en goede concepten voor alle soorten horeca. ISinterieurs en meubelplannen voor particulieren.

Jij bepaalt het budget, ik kijk wat haalbaar is binnen de gestelde wensen en het budget. Geen extra kosten op het aangegeven budget. Samen hebben zij bijna jaar ervaring op gebied van interieur , interieurstyling, meubelen, vloeren, wandbekleding en gordijnen.


Wij helpen bedrijven bij het ontwerpen van een interieur waarin de ziel van de onderneming zichtbaar wordt. Hiervoor doorlopen we stappen, zodat we samen komen tot. Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken?


Stap onze interieurstudio binnen in Genemuiden voor kwalitatieve interieurproducten met een eerlijke prijs. Wij als interieurdesigners weten als geen ander dat een huis waarin je je thuis voelt, dat in balans is en comfort geeft heel belangrijk is. Een interieur vertelt wie je bent.


Doe inspiratie op en laat je goed adviseren. In onze interieurstudio voor design, inrichting en styling werken wij met grote passie en creativiteit aan uiteenlopende. Je weet bij ons precies wat je wel en niet kunt verwachten. Daarom werken we met vaste partners op het gebied van inkoop en projectinrichting. Zo kunnen we jou garanderen dat gemaakte afspraken ook worden nagekomen.


Wij kunnen je helpen met kleine interieur vragen, maar je kan ook bij ons terecht voor een totaal interieurontwerp en de realisatie. Jouw wensen staan hierbij centraal.

Wij zien het interieur als een geheel, waarin indeling, stijl en product elkaar versterken. Projecten Meubelontwerp Visualisaties. Elk project heeft zijn eigen context, elke bewoner zijn specifieke wensen en dromen. Vanuit een idealistische visie willen wij in samenwerking met onze opdrachtgevers mooie interieurs creëren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan bepaalde merken of leveranciers.


Natuurlijk zijn alle representatieve en gerenommeerde merken bij ons vertegenwoordigd. Design Studio Nu ontwerpt sterke concepten voor interieurprojecten, merkstrategiën en onze wooncollectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts