vrijdag 17 augustus 2018

Luxaflex 200 cm breed

En vraag een gratis monster aan. Wilt u eerst zien wat u koopt? Bestel dan nu een gratis monster. Bekijk nu ons ruime aanbod. Shop nu makkelijk en snel online. Bezoek onze webshop en bestel nu.


Luxaflex 200 cm breed

Of bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Zo vind je eenvoudig de jaloezieën of luxaflex die passen bij jouw stijl.


Zowel in de winkel als online kun je het assortiment bekijken en jaloezieën op maat kopen. Zijn je jaloezieën toch iets te breed ? In de winkel laat je ze makkelijk op maat maken! De horizontale jaloezie van 200cm breed en 180cm hoog kunt u zelf.


Luxaflex 200 cm breed

GAMMA horizontale jaloezie aluminium mm 2zilver 200x1cm. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Hierdoor zijn er veel lamellen nodig om de jaloezie te kunnen sluiten. Bovendien zorgt het grote aantal lamellen voor een speelse en moderne sfeer.


De lamellen kunnen in verschillende richtingen bewogen worden, waardoor je met de inval van het licht en de mate van inkijk kunt spelen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Daarnaast kunnen een aantal duo plissé stoffen naadloos tot meter breed besteld worden. Zeer geschikt dus voor brede ramen. A-kwaliteit plissegordijnen voor de laagste prijs.


Wij bieden de plissegordijnen aan voor lage internetprijzen zodat je nooit teveel betaalt. Grootste en voordeligste aanbod van aluminium en houten jaloezieën op maat. Luxaflex Plissé Shades zijn veelzijdig, uiterst decoratief en verfrissend om te zien, een perfecte oplossing voor ramen in alle maten en vormen. Bereken hier snel uw prijs en vraag direct gratis kleurstalen aan! Het rolgordijn is ideaal voor elke ruimte, praktisch in gebruik, én geeft je interieur een decoratieve uitstraling.


Praxis heeft rolgordijnen in verschillende maten, stijlen en kleuren, bijvoorbeeld rolgordijnen in het zwart, wit of met een leuke print. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verduisterend of lichtdoorlatend rolgordijn? Wij vertellen je er hieronder meer over! Onze budget Stores zijn 1 op maat gemaakt en worden binnen werkdagen geleverd. Jaloezieën van alle merken op beslist.


Luxaflex 200 cm breed

Uitermate geschikt voor in vochtige ruimtes en nauwelijks van hout te onderscheiden! Shutters zijn wegklapbare binnenluiken met daarin verstelbare lamellen. Erg praktisch en sfeervol om licht en privacy te regelen. Snelle levering, uitstekende service! Of wellicht ben je op zoek naar een rolgordijn van meter lang?


Beide is zeker mogelijk, bij Raamdecoratie. Of het rolgordijn nu meter breed of meter lang moet zijn. Een op maat gemaakt rolgordijn kan altijd geleverd worden in een breedte van 2cm. De breedte die je invoert is de breedte van het totale eindproduct, dus niet de breedte van de stof.


De levertijd van op maat gemaakte producten is werkdagen, voor standaardmaten bedraagt de levertijd werkdagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts