vrijdag 31 augustus 2018

Epoxy voegmortel

Alle soorten Tuintegels online! DAT IS DE KRACHT VAN VOEGMORTEL. Dus voor uw sierbestrating, tuintegels, terrastegels, stenen, keramische tegels, natuursteen, opsluitbanden, trapelementen, vijverranden, opsluiten van drainage roosters, klinkers of andere verharding gebruik de voegmortel van voegmortel.


In tegenstelling tot overige voegmortels die een regelmatige reiniging vereisen, zorgt de niet-poreuze aard van epoxy hars ervoor dat vuil, roet en vocht niet in de voegen kunnen trekken. Terradec Easy Fit is een epoxy voegmortel voor tegels, klinkers, betonstenen en natuurstenen. Deze voegmortel is voor zware belasting.

De GardenTS 2-componenten epoxy voegmortel is water- en luchtdoorlatend. Tubag PFL 3-componenten voegmortel. Door de thixotrope instelling ook verticaal aan te brengen. TUBAG PFL is bedoeld voor de proffesionele markt. Eenvoudige en rationelen verwerking door Easy Clean Technology.


Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd. Zuurbestendige, twee-componenten epoxy mortel (in kleuren) voor voegen van minimaal mm breed. Ook te gebruiken als lijm.

Starlike is een eenvoudig aan te brengen componenten epoxy lijm- en voegmiddel in product, 1 schimmelbestendig, waterafstotend en vuilbestendig en verkrijgbaar in diverse verschillende kleuren. Het is ideaal in combinatie met mozaiektegels doordat de lijm dezelfde kleur heeft als de voegkleur. POLTEC 8epoxy voegmortel Waterdoorlatende twee-componenten epoxyvoegmortel , geschikt voor gemiddelde belasting. POLTEC 8is een 2-componenten, waterdoorlatende epoxyvoegmortel geschikt voor het onkruidwerend maken van voegen in straatwerk.


ARDEX biedt intelligente en economische systeemoplossingen voor vrijwel elke tegel: met lijmen, voegmortels en afdichtingsproducten – voor keuken, badkamer en wellness – voor binnen en buiten – voor particuliere en zakelijke objecten. Het bindmiddel van deze voegmortel is op basis van epoxy en u creëert een voeg die sterker is dan een voeg die u legt met de voegmortel kant en klaar. Voegmortel componenten epoxy zand 25kg. Categorie: Voegmiddel , lijm en onderhoudsmiddelen. De afmeting van het terras.


Terras voegen met epoxy voegmiddel. Productvergelijker (0) Compare Resetten. Het is ook goed te gebruiken in de tuin, zo blijft de tuin vrij van onkruid en ziet het er altijd goed uit. Epoxy kleef- en voegmortel.


Kan natuurlijk ook in private woningen - best alleen zuiver wit of grijs gebruiken, omdat in alle andere variaties hulpstoffen zitten die nadelig zijn voor de kleefkracht, maar ietske gemakkelijker te verwerken. Wilt u een onkruidvrije bestrating of terras creëren? Een 2-componenten epoxyhars dat voegen van bestrating gemakkelijk maakt.


Onkruidvrij straatwerk makkelijk te realiseren.

Het is dan ook van belang om een duurzame voegmortel te adviseren, die niet alleen waterdoorlatend en onkruidwerend is, maar bovendien beschikbaar is in verschillende kleuren! De allerbeste voegmortels zijn van Varistone! Wij leveren alle voegmortels goedkoop en direct uit voorraad. Hieronder kunt u een proefberekening doen voor het verbruik van voegmortel in uw project. Gelieve alle velden in te vullen.


Promaq levert producten die onkruid tegengaan. Uw bestrating, terras, oprit of sierbestrating onkruidvrij met onze voegmortels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts