maandag 27 augustus 2018

Leenbakker woonboulevard

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Zoek naar woon boulevard op de nieuwe KensaQ.


Bij Woonboulevard Heerlen doe je volop wooninspiratie op. Want met speciaalzaken voor huis en tuin is Woonboulevard Heerlen de grootste van Europa. We zijn goed bereikbaar én je parkeert gratis voor de deur.


Leen Bakker Breda heeft een ruim assortiment van zo’n 12. Je vindt in onze interieurwinkel onder andere koloniale, Mexicaanse, grenen en moderne meubels. Altijd zeer scherp geprijsd en alles onder één dak! I consent to Woonboulevard Naaldwijk collecting my details through this form.


Typ je zoekwoord en druk op enter. Daarnaast worden er doorlopend verrassende collecties geïntroduceerd die inspelen op trends. Maar het betekent nog meer. Zo staan we voor moderne interieurs, hebben we oog voor mens en milieu en zijn we een aantrekkelijke werkgever. Hulp nodig bij de inrichting van je huis?


Gemak en servicebezorgservice. Bezorgservice: Bij een online bestelling kies je op welk adres en op welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties.


Leenbakker woonboulevard

We laten de allernieuwste trendcollecties zien en bieden een veelzijdig assortiment op het gebied van wonen en slapen. Uiteraard kun je ook rekenen op vakkundig advies en uitgebreide service. Of je nu alleen de woonkamer fraai wilt decoreren of het hele huis opnieuw inrichten. Ons assortiment is bovendien altijd overzichtelijk gepresenteerd: kasten bij kasten, tafels bij tafels en vloerkleden bij vloerkleden.


Woonwinkel Leenbakker , gelegen aan de woonboulevard , biedt een uitgebreid assortiment aan betaalbare producten voor het interieur volgens de laatste trends. Van meubelen, woningtextiel, raamdecoratie, vloerbedekking, woondecoratie, verlichting en een uitgebreid seizoensassortiment. Met ruim 1winkels in Nederland en winkels in België is er altijd wel een bij jou in de buurt! Kies uit een breed assortiment artikelen, voor elke smaak en portemonnee én steevast van topkwaliteit. Kom naar de leukste woonboulevard van Nederland en en laat je inspireren.


Leenbakker woonboulevard

Ontdek ons breed aanbod aan wooninrichting, meubels, keukens en badkamers. Kom aanstaande zondag naar Woonboulevard Dordt, want daar staan de deuren voor u open. Laat u inspireren door de nieuwste collecties en de laatste trends. Breng een bezoek aan Woonboulevard Breda XXL.


Wij zijn maar liefst zeven dagen per week en 3dagen per jaar geopend! Lees meer over onze openingstijden. Wij hebben een breed assortiment meubelen, accessoires en decoraties, voor elke smaak en portemonnee én steevast van topkwaliteit.


Op Woonboulevard Spijkenisse kun je uitgebreid woonwinkelen. Ook zijn er heerlijke horecagelegenheden, waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Alle woonstijlen en bekende merken voor uw interieur onder één dak.


De grootste woonboulevard van het Westen van Nederland heeft werkelijk alles op woongebied. Alle grote woonwinkels dicht bij elkaar. Waanzinnig veel keus tegen zeer aantrekkelijke prijzen.


Kom dus lekker een dagje woonwinkelen met het hele gezin. Want ook de kleintjes kunnen zich er vermaken. Iedereen voelt zich thuis bij Woonboulevard Utrecht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts