vrijdag 17 augustus 2018

Sunline zonnescherm

Vind glazen vouwdeuren als je nu zoekt. De grootste collectie zonneschermen hier! Zonneschermen voor de laagste prijs. De Sunline is de nieuwste zonwering voor je terras. Een mooie strakke, moderne vormgeving maakt dit zonnescherm bijzonder.


Voordeel is dat de Sunline in alle situaties past: op je terras èn balkon.

De maximale maat van de Sunline is meter. De kleuren van het textieldoek zijn legio. Welk zonnescherm past bij jou? Zodra je je voor het eerst gaat oriënteren voor een zonnescherm kan je er zomaar achter komen dat er meer mogelijk is dan je denkt! Want de afgelopen jaren heeft het zonnescherm zich ontwikkeld tot een multifunctioneel terrasscherm dat meer doet dan alleen zonweren.


Schade door gebruik als zodanig valt niet onder de garantie! Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoem zijn er voor bedoeld om naast de zon uit huis te weren ook een flink deel van het er recht onder liggende terras van. Vandaag tot de ontdekking gekomen dat mijn Sunline knikarmscherm niet stopt in de eindpositie, tenminste niet in de stand dat het doek nog strak ligt.


Snelle levertijden, grote keuze en gratis bezorgen.

De knikarmen zitten vast aan de voorlijst. Door de scharnieren van de armen lopen stalen kabels of bandstaal die vastzitten aan sterke veren die onder spanning staan. Dankzij deze constructie kunnen de armen van een zonnescherm in een variabele schuine hoek t. De cassette Palma is een uiterst fraai ogend cassette zonnescherm met ronde contouren.


Breedte 500cm en een uitval van ca. Cm (zie uitleg verderop in advertentie). Wij hebben een zonnescherm hangen van het merk Sunline. Deze moet opnieuw opgehangen worden, links is de beugel een stukje uit de muur gekomen.


Hierdoor is ook een scheur in de muur ontstaan. Ook dient onze zonnescherm afgesteld te worden. Graag ontvangen wij een offerte voor deze klus. Een knikarmscherm of ook wel zonnescherm genoemd reguleert de zon en daarmee ook de warmte in een woning. Het wordt ook gezien als verlenging van het huis doordat je lang onder het scherm buiten kan vertoeven.


Door de keuze in cassette en doek en bediening kunt u voor ieder budget het passende zonnescherm vinden. Advies: als u een nieuw oogwindwerk besteld ter vervanging van uw versleten windwerk van uw zonnescherm ,raden wij u aan om meteen deze stok er bij te bestellen,omdat meestal de haak van de stok en de rest zo ver versleten zijn, dat ook deze vervangen dient te worden. Uitval en breedte van het zonnescherm.


Echter zien we dat de standaard op meter ligt. De breedte en uitval van een zonnescherm worden deels bepaald door de stevigheid van de muur waar deze aan wordt bevestigd. De schermen worden veelal met chemische ankers.

Vanaf € 65⭐ Knikarmschermen op maat gemaakt A-kwaliteit Leverbaar in open of gesloten cassette Meer dan 1kleuren Bestel nu online! In onze showroom vindt u alles op het gebied van binnen en buiten zonwering) Screens: Screens zijn ideale zonwering. Het zonlicht wordt gefilterd terwijl het zicht. Sunline Projects Digitale Brochure Sunline Projects - Digitale Brochure NL_2. Het zonnescherm is als extra optie uit te rusten met een tijdklok of een zon- of windautomaat.


Deze aanvullende opties zorgen ervoor dat uw zonnescherm volledig automatisch open of dicht gaat op het moment dat u dat wilt. De zonneschermdoeken zijn voor 1 acryl geweven en hebben een gewicht van ca 3gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- vuilafstontend en bestand tegen weersinvloeden. In zonneschermen worden allerlei proppen en lagers gebruikt. Aan de zijkanten (binnenkant) van de cassette (bij een uitgeschoven zonnescherm ) heb ik aan zijde de moer losgedraai toen met een inbussleutel de uitvalhoogte verlaagd.


Daarna heb ik datzelfde aan de andere zijde gedaan tot het scherm waterpas oogde. En tot slot de moeren weer vastgedraaid. Tot mijn verbazing sloot hij daarna niet meer goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts