maandag 20 augustus 2018

Artiteq top rail

Artiteq top rail

Kunst hangen aan systeemplafonds ? Complete sets ophangsystemen. Acaza, thuis in muurdecoratie. Fotolijsten, behang, verf en meer! Heeft u een vraag over een van onze producten? Shop Top online bij terStal.


Gratis verzending vanaf €45. Voel je fantastisch in Lascana lingerie! Vind bij Lascana lingerie die perfect bij jou past. Groot aanbod en voor elke gelegenheid.


In dat geval kiest u voor het flexibele schilderij ophangsysteem Top Rail. De Top Rail is een ideaal ophangsysteem om te gebruiken in combinatie met systeemplafonds. The flexible picture hanging system Top Rail is ideal for this purpose. The Top Rail is an ideal hanging system to use in combination with recessed ceilings. Deze witte rail is eenvoudig te monteren.


Artiteq top rail

Deze set bestaat uit Top Rail van meter, bevestigingsmateriaal, 2x perlon ophangdraden en 2x haak 4kg. De rail is namelijk speciaal ontwikkeld voor bevestiging tegen de houten kantlat van het systeemplafond waardoor het idee ontstaat dat de decoraties aan het plafond hangen. Ook geschikt om direct tegen betonnen plafonds te bevestigen. Top Rail è un sistema per appendere ideale per i controsoffitti.


ArtiTeq Top Rail bevestigen op een kantlat van een systeemplafond Online een ArtiTeq Top Rail kopen? Dat doet u eenvoudig in onze webshop! Vooral kantoorgebouwen en openbare gelegenheden zijn vaak voorzien van een systeemplafond.


Bepaal het aantal meters rail dat u nodig heeft 2. Zodra de gewenste en passende rail hangt aan uw wand of plafon is het makkelijk en snel ophangen van uw wanddecoratie. Wij verkopen ophangsystemen voor montage aan het plafond en aan de wand. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek onze tops en maak je klaar voor een seizoen vol plezier. Ontdek en shop de nieuwste stijlen online vandaag!


De rail is snel en eenvoudig tegen betonnen plafonds te bevestigen. Deze rail is echter ook geschikt voor bevestiging tegen de houten kantlat van een systeemplafond. Artiteq Top prijzen vergelijken.


Hierdoor is het ophangsysteem subtiel geïntegreerd in het plafond en vrijwel niet zichtbaar. Hoofdpagina Winkel ARTITEQ Top rail. Deze website is in ontwikkeling, u kunt hier nu nog niet bestellen.


Het koord bevestigt u aan de rail door deze aan de zijkant van de rail in te schuiven. In combinatie met een ophanghaak kunt u er een schilderij aan hangen. De haak heeft een draagkracht van 4kg. U kunt het perlonkoord aan de zijkant van de Click Rail of Top Rail inschuiven.


Zo kunt u eenvoudig uw schilderij aan de wand hangen. Je kunt dit koord bevestigen aan een toprail schilderijophangsysteem. Zo kun je eenvoudig je schilderij aan de wand ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts