maandag 13 augustus 2018

Blanke beits buiten

Kwaliteit voor de laagste prijs! Van Beginner tot de Serieuze Visser. Bestel simpel en snel jouw verfspullen online. Transparante beits beschermt het hout en toch blijft het er natuurlijk uit zien.


Er zijn verschillende soorten transparante beits verkrijgbaar.

Het klinkt misschien een beetje gek, maar er is ook gekleurde transparante beits. HORNBACH biedt een groot assortiment aan transparante beits , kleurloos en met kleur. Kies dan voor een transparante beits. Binnenbeits en buitenbeits. Je kunt beits voor meerdere doeleinden inzetten.


Buitenbeits is specifiek bedoeld voor het beitsen van hout dat voornamelijk buiten staat. Blanke lak en beits buiten.

We denken met je mee over een eventuele houtrotvuller bij dekkende beits of kneedbaar hout bij transparante beits , zodat je de ondergrond op een goede manier kunt herstellen. Het is belangrijk om eventuele scheuren of kleine gaatjes in het hout eerst te herstellen, voordat je aan de slag kunt met de beits voor buiten. Hout beitsen is zo effectief doordat je ervoor zorgt dat het vocht wel uit het hout kan, maar er niet in. Wil je de natuurlijke look van hout behouden? Tussen de verschillende houtbeitskleuren van GAMMA vind je altijd een beits die bij je interieur past.


De topkwaliteit beitsen zijn eenvoudig aan te brengen, bijvoorbeeld door te beitsen met een verfspuit. Beits binnen en beits buiten. Schilderen met succes doet u met verf van Sigma. Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren. Een beits verrijkt de natuurlijke houtkleur, maar er zijn ook dekkende buitenbeitsen in diverse kleuren beschikbaar.


Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie, klassieke groene buitendeur? Of een tijdloos donkerblauw hekwerk? Bij KARWEI vind je een ruim assortiment buiten - en tuinbeitsen, in alle kleuren en afwerkingen.


Ben je er uit welke buitenbeits je gaat kopen, maar weet je nog niet precies hoe je moet beitsen ? Bekijk dan onze klusadviespagina over het beitsen van de schutting. Waarom kiezen voor beits ?

Iedere beits heeft bepaalde unieke eigenschappen, zo is er bijvoorbeeld gekleurde tuinbeits voor geïmpregneerd hout, houtbeschermer in een mooie houttint als walnoot of beuken en natuurlijk de dekkende buitenbeits. Zowel beits als vernis zijn producten om hout te beschermen. Dat zorgt dan ook voor één van de grootste verschillen tussen beide producten. Doordat beits in het hout trekt laat het waterdamp transport toe.


Maar dit product is wel meteen een afwerklaag. Dit is vooral bij meubels prettig want het voorkomt vlekken in het hout of beschadigingen, een impregnerende beits moet altijd nog afgewerkt worden met een blanke beits. Lees over zowel positieve als negatieve eigenschappen en wanneer kies je voor welk afwerk product. Vernis is een blanke lak,dus dat is het zelfde als gewone lak alleen zitten hier geen pigmenten in. Een beits is altijd vochtregulerend en bij lak is dat niet altijd geval.


Alleen schuren is waarschijnlijk niet voldoende, omdat de verf, lak of beits op de meer poreuze vlakken dieper in het hout gedrongen is. De vlekken die nu zichtbaar zijn zullen zich bij afwerking met een blanke transparante beits of lak alleen maar duidelijker aftekenen. Woca is een Deense fabrikant gespecialiseerd in de behandeling van hout voor zowel binnen als buiten. Hun Exterior Oil serie is zeer goed bruikbaar voor het behandelen van de verschillende soorten hout en heeft voor diverse houtsoorten een specifiek pigment zoals voor Douglas Hout.


Zowel in kleur als transparant verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts