dinsdag 28 augustus 2018

Decorette echt

Of je nu kiest voor een industriële ruimte of een romantische kamer, er is altijd genoeg inspiratie aanwezig. Van woonwens naar werkelijkheid. Samen ontdekken we de mogelijkheden om van jouw huis een thuis te maken. Niet alleen de interieurspecialist van de regio Sittar Susteren, Montfort, maar ook aanbieder van al. Haar huis voelt nu echt als een thuis!


De service bij Woonatelier Echt gaat heel erg ver. Naast advies aan huis, opmeten, monteren en stofferen, kunnen wij een woning ook turn-key opleveren, bijvoorbeeld tijdens een vakantie. Decorette verkoopt woonmode.


Ook geeft het je huis een warme en gezellige uitstraling. Je gasten zullen zich meteen welkom voelen! Van Eijffinger tot Arte, wij zijn dé behangexperts in de regio Sittar Susteren, Montfort. Kom eens langs onze winkel in Echt om onze collecties te bekijken. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden.


Decorette echt

Gordijnen zijn echte sfeermakers in je interieur. Ben je op zoek naar een intieme sfeer, een stoere uitstraling of juist naar een elegante look? De keuze voor tapijt, vloerkleden of matten heeft zo zijn voordelen.


Het zorgt bijvoorbeeld voor geluidsdemping en het heeft een isolerend effect. Het inrichten van je huis is spannend! Plan en bespaar met Tiendeo! Alleen is het combineren van de juiste elementen en een persoonlijke stijl best lastig.


Elk interieur begint met een mooi plaatje. Ontdek meer persoonlijke ervaringen uit eerste hand. Toch kan de dag aanbreken dat thuis wonen niet meer gaat en dan staat u voor een moeilijke beslissing.


Verhuizen is een emotionele stap. U verlaat uw huis en kunt niet al uw dierbare bezittingen meenemen. Jaren geleden vouwgordijnen besteld.


Decorette echt

Door slijtage is er een ophangoogje kapotgegaan waardoor een gordijn niet meer helemaal omhoog ging. De mevrouw aan de telefoon wist nog wie ik was! Het zijn stijlvolle en uitnodigende vloeren.


Bovendien zijn ze praktisch en duurzaam. PVC vloeren kunnen in stroken worden gelegd. Hierdoor krijgen ze de uitstraling van echte houten of stenen vloeren. Ze zijn tegenwoordig niet voor niets zo populair. Met veel beleving, inspiratie, lef én een plek waar consumenten terechtkunnen voor goed en professioneel advies.


Decorette echt

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. In ons 20-jarige bestaan zijn wij enorm gegroeid. Stuk voor stuk hebben we bedrijven weten op te bouwen met specialisme.


Op deze site kunt u veel informatie vinden over onze producten, diensten, werkwijze en een aantal voorbeelden van door ons uitgevoerde projecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts