dinsdag 14 augustus 2018

Bedsprei satijn

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Nu voor € 7Klantenservice op maat. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Prachtig materiaal in schitterende kleuren, dat is kenmerkend voor deze satijnen bedsprei. De set is gemaakt van satijn. Dit materiaal zorgt voor een luxueuze uitstraling en een heerlijk zachte aanraking. Satijnen Spreien koop je eenvoudig online bij bol. Dommelin Sprei New York Satijn.


Luxe bedspreien New York is een eyecatcher in iedere slaapkamer! U zult met deze sprei gegarandeerd sfeer creëren, want deze luxueuze sprei heeft een rijke uitstraling. De bedsprei is gemaakt van 1 katoen- satijn en is verkrijgbaar in prachtige kleuren.


Bedsprei satijn

De voorkant is van zacht roze gewassen katoen velvet, de achterzijde heeft een donkerdere roze kleur. Je bed is met de Dreamhouse Botanical- bedsprei mooi beschermd en krijgt een warme uitstraling. Het gevoel van een luxe hotelovernachting. Dat gevoel ervaar je als je je slaapkamer binnen stapt en onder deze extreem luxe bedsprei kruipt! Satijn straalt niet alleen luxe uit, het staat ook nog eens erg chique dankzij het sierlijke patroon dat erin geweven is.


Daarnaast heeft het ook nog vele voordelen voor je huid. Het sprei Versailles van Damai is gemaakt van 1 polyester satijn en is verkrijgbaar in de kleuren Basalt, Cement en Glacier. Het sprei is royaal gevul prachtig gecapitonneerd en heeft een zeer luxe uitstraling. Leg het Versailles sprei op bed en de slaapkamer oogt als een chique hotel.


De Versailles spreien zijn uitgevoerd in drie. Pure steel grey bedsprei. Home faded denim wafelsprei. Satijn kan vervaardigd zijn uit 1 katoen, ook wel bekend als katoen satijn , of 1 synthetisch glans satijn.


Binnen ons assortiment vindt u scherp geprijsde satijnen dekbedovertrekken. De bovenkant van het satijnen bedsprei is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig satijn en heeft een prachtige glans. Online collectie satijnen bedspreien diverse populaire afmetingen en kleuren. Shine Lifestyle is meer dan alleen bedspreien , zo kunt je ook gordijnen en de mooiste dekbedovertrekken combineren met je bedsprei waardoor jou (slaap)kamer nog meer Lifestyle krijgt.


Bedsprei satijn

Katoen satijn voelt zeer prettig op de huid en is vanwege de soepelheid van de stof, strijkvrij. Een Vandyck bedsprei is een warme en sfeervolle toevoeging in uw slaapkamer. Gebruik deze ter bescherming of als mooimaker van uw bed!


De diverse spreien worden gemaakt van natuurlijke materialen in een hoogwaardige kwaliteit. Van luxe satijn tot stoer gebrei Vandyck biedt u een gevarieerde collectie aan bedspreien. Nu met korting: Luxe satijnen bedsprei Zilverkleurig. Wat is het toch zalig, om na zo’n lange dag in bed te kruipen, onder je heerlijk warme lakens en je nog warmere sprei.


Bedsprei satijn

Een sprei geeft immers een luxe uitstraling! In ons assortiment spreien van hoge kwaliteit kies je de bedsprei van jouw dromen! Ons assortiment bevat meerdere bedspreien , dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen. Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer.


Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar. Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts