dinsdag 21 augustus 2018

Inbetweens gordijnen

Inbetweens gordijnen

Bestel je inbetween gordijn online! Gratis stofstalen, snelle levering. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Doorzichtige gordijnen : sfeervol én lichtdoorlatend Doorzichtige gordijnen worden ook wel inbetween gordijnen of vitrage gordijnen genoemd. Dankzij de fijn geweven stof behoud je het gevoel van privacy en voeg je aan iedere ruimte kleur en sfeer toe.


Inbetweens : Een combinatie van overgordijnen en vitrages. Ze worden opgehangen als een enkel gordijn , en niet in combinatie met vitrages of gordijnen. Ze zijn wel transparant, maar door de dikkere weving en draad is de stof voller. Hierdoor worden het gordijnen waardoor je wel naar buiten, maar niet naar binnen kunt kijken. Gordijnen , vitrages en inbetweens op maat bestellen Gordijnen en vitrages op maat gemaakt kunt u online bestellen bij Wensgordijnen.


Uw orders worden dan netjes bij u thuis bezorgd. Gordijnen assortiment Hier bij Wensgordijnen weten we hoe belangrijk gordijnen zijn voor een persoonlijke, decoratieve touch bij u thuis of op kantoor. Je kunt gaan voor een meer basic look en een rustige uitstraling met onze effen inbetweens. Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor grote oppervlakken. Wil je iets meer kleur of patroon, dat kan natuurlijk ook.


Zo hebben wij inbetweens die van 1 linnen zijn gemaakt, maar ook inbetween gordijnen die uit een fijne combinatie van linnen en o. Bij een roede met losse ringen wordt het gordijn ingehaakt aan de kleinere ringetjes die onder de ringen hangen. Het gordijn wordt dan net als bij een gordijn op rails, geplooid geleverd. Een inbetween gordijn zorgt voor privacy en lichtinval. Bij inbetween gordijnen kun je bij daglicht vaak wel naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij jou naar binnen kijken.


Inbetweens gordijnen

In de avond bij kunstlicht is dit andersom, daarom worden inbetween gordijnen vaak gecombineerd met overgordijnen. Bovendien zorgen onze kant en klare inbetweens voor privacy. De mate van privacy en de hoeveelheid licht die doorgelaten wordt is afhankelijk van de dikte van de stof.


Ontdek ons unieke assortiment vitrages. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!


Inbetweens gordijnen

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Deze veelzijdige gordijnen kun je combineren in ieder interieur, of natuurlijk gewoon als enkel gordijn gebruiken. Onze inbetweens zijn vaak als kamerhoge stoffen uitgevoerd en zijn meestal hetzelfde toe te passen als gordijnstoffen. Kom langs bij onze winkel bij jou in de buurt om zelf te voelen hoe dik (of dun) inbetweens nou eigenlijk zijn, in vergelijking met gordijnen of vitrage. Wil je de inbetweens eerst in je eigen interieur bekijken voordat je ze koopt?


Neem dan het staal uit de winkel mee naar huis. Ze staan prachtig en zorgen ervoor dat niet iedereen bij je naar binnen kijkt. Daarnaast kunnen ze erg mooi gecombineerd worden met bijvoorbeeld houten jaloezieën. INBETWEEN GORDIJNEN OP MAAT.


Je ziet ze steeds meer, en je hoort er veel mensen over praten. Bij twijfel zijn onze inbetweens de oplossing! Het verschil tussen vitrages en een inbetween is dat vitrages worden opgehangen in combinatie met overgordijnen. Een tikkeltje doorzichtig, maar toch niet geheel transparant. Wanneer je gordijnen gaat uitkiezen, houd je waarschijnlijk rekening met meerdere dingen.


Bijvoorbeeld hoe je inrichting eruit ziet en welk gordijn daarbij past. Meerdere aspecten die je meeneemt in de keuze voor nieuwe gordijnen of raamdecoratie komen naar voren in deze blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts