donderdag 30 augustus 2018

Sloophout muur

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Alle soorten behang online. Nu al vanaf €op Beslist. Voor de perfecte sloophouten wanden, muren en meubels!


Bezorgservice naar Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en de rest van Nederland en Belgie! HORIZONTAAL, VERTICAAL OF IN EEN MOTIEF? Zo creëer je een ruige look. Sloophout is tegenwoordig erg populair. Combineer dit behang met egale muren om de rust te bewaren.


Je kunt ook echte sloophouten vloerdelen tegen de wand plaatsen. Gecombineerd met wit, geeft dit de ruimte een frisse en toch warme uitstraling. Nadeel: als je het zat bent, is de muur na het verwijderen van het sloophout wel aan een opknapbeurt toe. Optie voorzie eerst de wand die je wilt verfraaien van grondhout en plak (of schroef) hierop je sloophout.


Sloophout muur

De goedkoopste variant van grondhout (houten platen) is spaanplaat. Hoe maak je een wand in een paar uur? De kapstok van steigerbuizen zorgt voor de stoere finishing touch zonder dat het direct industrieel wordt. Momenteel verkopen veel woonmerken meubels van sloophout.


ZELF kan bevestigen met sterk dubbelzijdig tape. Horizontaal, verticaal of in een motief? Gebruikt Ophalen of Verzenden. De montagekit zorgt er voor dat de hele sloophouten wand goed gehecht is aan de muur. Ook aan het einde van de laag zal je de clickpanel moeten afzagen voor een goede fit.


Als je één laag van de sloophouten clickpanelen hebt gemonteer dan kun je beginnen aan de tweede laag. Begin je tweede laag met het afgezaagde stuk panel vanuit je eerste. Het behang is zo realistisch dat je muren echt van hout lijken, zo creëer je een ruige look. Voordeel: je muur blijft zo goed als in takt na verwijderen van het sloophout , door het gebruik van het grondhout.


Nadeel: net even wat meer werk en meer handigheid vereist. Optie met onze doe-het-zelf houtstrips Portugal op spaanplaat. Wij verkopen leuk, gebruikt, oud sloophout vanaf €1per m2.


U wilt uw muur op een andere manier afwerken dan standaard met behang of stucwerk? Kies dan voor schroten, kraaldelen, rabatschroten, wandpanelen of wandplaten. Of maak een lambrisering: bekleedt het onderste deel van uw gang met panelen en bedek het bovenste deel met behang. De mogelijkheden zijn heel divers!


Heeft u wel eens van plakhout gehoord? We maken meubels van hout, staal, beton en marmer. Kom langs of bestel online! Muren en wanden gedecoreerd met sloophout.


Sloophout muur

Hier volgen voorbeelden ter inspiratie. In het interieur wordt het gebruikt voor veel verschillende meubels zoals houten bankjes, tafels, bedden of kasten. En wat ook erg populair is, is een sloophout muur.


Een muur die bekleed is met sloophout planken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts