woensdag 22 augustus 2018

Flip wekker lexon

Kies uit producten vanaf € 399. Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. Haal vandaag nog die wekkers in huis.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Geschreven bij Lexon flip LCD - Wekker - Kunststof - Aluminium. Heb wekker gekocht omdat het precies doet wat je ervan verwacht maar dan ontworpen op puur gebruiksgemak. Gewoon aanraken en dan staat snooze aan.


Als je de wekker omkeert dan pas staat de wekker uit. Deze Lexon Flip wekker maakt daar een einde aan. Lexon Wekkers koop je eenvoudig online bij bol. Afhankelijk of je wel of niet een wekker wilt zetten keer je deze Lexon Flip wekker simpelweg om.


Flip wekker lexon

Deze kleinere reisuitvoering van de Lexon Flip wekker is misschien nog praktischer dan de grote broer. Het wekkertje heeft dezelfde verbluffend eenvoudige. De Lexon Flip Wekker is de gemakkelijkste wekker die je je kunt bedenken. Je draait de wekker om om hem aan en uit te zetten.


Als de Lexon Flip wekker op ON staat zie je onderin meteen de tijd waarop je gewekt wordt. Op de Lexon Flip wekker staat groot on en off op de boven- en onderkant. Draai de Lexon Flip wekker om en het alarm gaat direct uit. Dat is nog eens verdraaid lekker wakker worden!


En de Flip wekker heeft nog veel meer handige functies. Rechtsonder op het display zie je hoe laat je de wekker hebt gezet. Met een simpele aanraking activeer je de sluimerfunctie.


Inloggen in je Philips-account? Bekijk alle lopende promoties. Dus als je wekker gaat en je hebt nog even, dan draai je je met de snooze functie nog even lekker om zonder je te verslapen. De Flip Travel Wekker van Lexon is de perfecte accessoire voor de moderne reiziger. Hij is klein van formaat en gemakkelijk op te bergen en mee te nemen op reis.


Dankzij de moderne vormgeving ook nog eens een mooie toevoeging op ieder nachtkastje! Als je het alarm op werkdagen op wil zetten moet. Our signature Flip alarm clock is also available in a smaller travel version that you can easily carry away. Waar kun je het beste een Lexon Flip Travel Wekker Wekker kopen?


Een leukere manier om je wekker uit te doen is er bijna niet. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Druk op de knop openbaart zich de pop-up wekker en wordt op dezelfde wijze weer uitgeschakeld en verstopt.


Flip wekker lexon

Er is een alarmzeit en een weckton. Ik heb net de flip wekker in huis gekregen maar het is mij helemaal niet duidelijk hoe ik een wekker moet instellen ik heb al van alles geprobeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts