donderdag 26 april 2018

Sprei geel

Kies uit producten vanaf € 495. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Bekijk ons unieke assortiment spreien. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Ons assortiment bevat meerdere bedspreien, dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen. Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer. Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar. De sprei is van washed velvet in een honing geel kleur.


De voor- en achterkant bestaan allebei uit 1 katoen met een vulling van 1 polyester. Bij fonQ vind je een ruim assortiment aan spreien en plaids. Sprei Geometric van BePureHome. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil.


Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling.

Wanneer je een beddensprei zoekt voor op je be dan ben je bij Beter Bed zeker aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan spreien in diverse kleuren, stofsoorten en afmetingen vind je bij ons altijd een passende sprei met een uitstekende kwaliteit. Geel staat geweldig wanneer je de rest van je interieur neutraal houdt.


Kies voor wittinten en houten accessoires en meubels. Hier en daar een toef grijs en natuurlijk veel geel. Je geeft je woonkamer direct een stijlvolle boost en het geel hier en daar springt er echt uit. Voeg een vleugje luxe toe aan je slaapkamer met de gewatteerde bedspreien van HM in glanzende afwerkingen en gedetailleerde prints.


Koop of Verkoop sprei geel op Marktplaats. Wil je regelmatig iets anders op je bed? Het leuke is juist dat je iedere keer kunt veranderen van beddensprei. Ga ’s zomers voor een sprei in een vrolijke tint zoals fris geel en tijdens koudere dagen voor één met een diepe, warme kleur, zoals bordeauxrood. Bedsupply heeft een ruim aanbod spreien , quilts en plaids van verschillende topmerken in het assortiment.


Een spreien zijn uitermate geschikt voor in de winter op uw bed. Bovendien kan de sprei net dat beetje extra warmte geven. Kies de sprei die past bij de sfeer van jouw slaapkamer of kies voor een sprei die past bij het seizoen en wissel van spreien als de seizoenen wisselen.


Wanneer je jouw bed te dominant aanwezig vindt in je slaapkamer, kun je er voor kiezen een mooie sprei over je bed heen te leggen. Kies een kleur en patroon dat bij jouw smaak past en je krijgt een heel andere uitstraling in je slaapkamer. Hierdoor oogt het geheel meer neutraal.


Bestel je sprei nu bij leenbakker.

Altijd verrassende aanbiedingen. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Aan huis geleverd of gratis afhalen in de winkel. Bedspreien in verschillende kleuren en patronen. In onze collectie bedspreien vind je vast en zeker wat je zoekt.


Klik hier en koop je nieuwe bedsprei direct online! Soms moet je kleur bekennen. Deze bedsprei kleurt aan de ene kant grijs en aan de andere kant mosterdgeel. Het gestikte patroon geeft de sprei een luxe uitstraling.


Fraaie dessins van zachte materialen. Gebaseerd op de laatste trends. Warm u op gedurende de winternachten met de plaids en zitbankspreien van Maisons du Monde. Met een plaid heb je de beschikking over een veelzijdige deken. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als extra sprei voor over je bed.


Daar zijn plaids oorspronkelijk voor bedoel al is de functie in de loop der jaren wel uitgebreid. Want je kunt er natuurlijk nog veel meer mee! Als dit nog niet het geval is dan is het daar nu hoog tijd voor.


Je legt het meestal over je gehele bed waardoor je alleen de sprei ziet liggen. Grandfoulards en plaids: voordelig en zacht. Op zoek naar een leuke en zachte plaid of grandfoulard?


Bij Kwantum ben je aan het juiste adres!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts