maandag 9 april 2018

Binnendeur met facet geslepen glas

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Tuintafels voor de laagste prijs. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Geslepen glas vlaks Het geslepen glas van Svedex is een echte eyecatcher. De vlakverdeling die is ontstaan door de geslepen lijnen geeft een extra hoogwaardig effect aan uw Svedex binnendeur. Verschillende uitvoeringen goedkope binnendeuren met glas.


Goedkope binnendeuren met glas zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Bij Deurengigant kunt u ervoor kiezen om matte glazen te plaatsen in een board deur, maar een ander soort. Verder kijken met de Marktplaats app Bekijken Je. Stompe binnendeur facet geslepen glas. Het matglas met blanke geslepen rand geeft deze elegante binnendeur een sierlijke uitstraling en zorgt voor veel licht in huis. Het karakter van deze deur komt in verschillende kleuren goed tot zijn recht.


Een facet is een schuin aflopende rand van een bepaalde breedte aan de rand van het glas. Vrijwel alle glassoorten in nagenoeg alle diktes kunnen worden voorzien van een geslepen facetrand. Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen , wordt de glasrand dunner naarmate het facet breder wordt.


Zo kan een binnendeur ook met glas worden gemaakt. Kies de stijl die het beste past bij uw smaak en de rest van het interieur. Als de gewenste deur is gevonden, is het mogelijk om de binnendeur op maat te maken.


Dit kunt u zelf eenvoudig doen met behulp van de gebruiksvriendelijke configurator. Blank of Mat Facet Glas Facet Profilering Nieuw. De verdeling van de gematteerde glasruit met geslepen rand en de panelen kunnen naar eigen wens worden ingericht.


Deze stijlvolle binnendeur kan in iedere ruimte worden geplaatst en past in iedere interieurstijl. Op zoek naar een echte eyecatcher? Kies voor het vlaks blank glas met geslepen lijnen.

Een unieke en stijlvolle binnendeur ? Die creëer je door middel van vlaks satijn glas met blanke lijnen. Binnendeur met glas , Binnendeur met facet geslepen ruitjes. CanDo binnendeur Dimension Bolton stomp 20x 78cm met blank glas en slotgat. Klik hier om simpel je eigen deur samen te stellen en laat deze thuisbezorgen. Deuren zijn ook in onze winkels te bestellen.


De Dimension binnendeuren zijn er in een groot aantal modellen. Voor elk interieur vind je in deze serie een passende deur. Voorzien van openingen voor ventilatie roosters. Ideaal als deur voor in een meterkast of een badkamer waar geen (te openen) raam in zit.


Een binnendeur is vandaag de dag geen gebruiksvoorwerp meer, maar het maakt deel uit van uw interieur. Net als woonaccessoires en raamdecoratie dragen deuren bij aan een persoonlijke uitstraling. Maar hoe begint u uw zoektocht naar een nieuwe binnendeur ? Welke stijl spreekt u aan?


Vrijwel elke te bestellen binnendeur is ook geschikt als schuifdeur. Wilt u een houten binnendeur , een deur met glas , met een kozijn of liever een deur zonder glas ? Wij leveren ook binnendeuren met veiligheidsglas, brandwerende deuren, HPL deuren en kant en klaar voorgelakte deuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts