vrijdag 6 april 2018

Fotobehang betonlook

Fotobehang betonlook

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Fotobehang van alle merken op beslist. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Maak van je huis een thuis.


Fotobehang betonlook

Als je een keuze voor een mooi betonlook behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Groot aanbod Beton behang.


Met BN Wallcoverings, Dutch Expose Rasch. Bekijk al het Beton behang bij Behangkoopjes! Goede kwaliteit fotobehang en goede levering. Het behang zat zeer goed beschermd verpakt.


Fotobehang betonlook

Verder goede service en goed contact voor definitief ontwerp. Enige punt was dat de drie ontwerpen die via de mail toegestuurd werden, niet helemaal overeen kwamen met de uitsnede die wij hadden gemaakt op internet. Dit was echter snel hersteld na één mail.


Wanneer iemand op zoek is naar fotobehang van steen beton, wil men graag een stoere industriële look realiseren. Geef je muur een stoere en industrieële uitstraling ! De fotowanden zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden. Kleurmijninterieur is specialist in wand- en raamdecoratie.


Een heel andere sfeer krijg je met het fotobehang Stone Wall. Hierbij lijkt het of je een stenen muur in huis hebt. Het fotobehang Wooden Wall geeft je inrichting een natuurlijke uitstraling met warme houttinten.


En wie op zoek is naar een look met betonblokken op de muur, moet zeker het fotobehang Concrete Blocks bekijken. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Het maakt niet uit of het een op maat aangepast fotobehang voor een bepaalde ruimte is of een 3D- fotobehang dat je hersenen en ogen zal bedriegen en je perceptie van de ruimte volledig zal doen veranderen.


Kies uit 1producten vanaf € 295. Vind hier alle deals in National! De betonlook toepassen in allerlei ruimtes.


Een betonlook is vandaag de dag hipper dan ooit en veel woningen hebben deze look dan ook in het interieur verwerkt. Voorbeelden behangpapier betonlook. Nog een voordeel van fotobehang met betonlook is dat je vaak enkel maar de muur hoeft in te lijmen in plaats van het papier zelf. Industrieel-chic of gewoon een ontzettend stoer interieur, met betonlook behang aan de muur maak je sowieso een statement.


Het is de ideale manier om een ruwe basis te leggen voor een unieke look, waarbij je met een contrast van zachte kleuren en elementen uiteindelijk de perfecte balans kunt vinden. Betonlook behang kopen bij KARWEI. Een van dé trends op interieurgebied is de stoere, industriële look. Ideaal voor wie houdt van een moderne uitstraling.


Het oogt industrieel en tegelijkertijd ook warm. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Bovendien voegt het extra karakter toe aan je interieur. Beton fotobehang kan je kamer of kantoor veranderen in een mooie betonlook omgeving.


De catalogus bestaat uit oude en nieuwe betonnen muren met een extra hoge kwaliteit voor een scherpe betonnen uitstraling. Behang met een industriële look bestellen bij Behangwereld? De industriële woonstijl laat de muren spreken en geeft karakter aan het hele interieur. Hebt u een mooi exemplaar gevonden?


U kunt het fotobehang direct uit ons online assortiment bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts