woensdag 11 april 2018

Meubelatelier

Bij ons kunt u terecht voor houten meubels, kasten, keukens, kantoorinrichtingen en andere houten bouwwerken. Het adres in Breda voor unieke woonitems en bijzondere woonaccessoires. Meubelatelier Momentum Arno Kalfsvel vervaardigt fijn meubilair en meubels op maat. Een uniek pand in het centrum van Breda.


In het Pakhuis combineren we wonen, werken en winkel.

Beste klant, Wat fijn dat U onze site bezoekt! Ons aanbod is zeer uitgebreid. Het herstofferen van meubels is een uitkomst wanneer u tijdloze meubels heeft van goede kwaliteit. De meubels gaan vaak langer mee dan de bekleding. Bij de boomschijven tafels komen de jaarringen van het kopse hout in de tafelbladen optimaal naar voren.


Kast, keuken, wand- of badkamermeubel, winkelinterieur of werkruimte. Wij denken mee over iedere gewenste vorm, materiaal, kleur en afwerking.

Kleine en grote projecten, hedendaagse meubels op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het zandstralen van al uw hout: Meubelen, trappen, binnendeuren…. Door de samenwerking met onze partners, kunnen wij. Alleen hout of staal kan natuurlijk ook. Dan komen wij graag bij u langs om uw idee verder uit te werken naar een meubel dat prachtig in uw huis, winkel of kantoor past.


Ik maak heel uiteenlopende meubels op maat. Mijn meubels hebben karakter, zijn praktisch, mooi en creatief. Wij verwerken al uw wensen in het meubel van uw dromen. U kunt het zo gek niet bedenken, uw interieur maken wij geheel op maat. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn.


Naast de drukte van de dag neemt ook het verlangen naar individualiteit toe. Velen van ons hebben steeds meer de behoefte om hun eigen persoonlijkheid te uiten. Bekijk onze veelzijdigheid en krijg een idee van het prijsniveau in onze catalogus. Regelmatig kregen wij de vraag of wij ook op maat gemaakte meubels konden leveren.


Logisch natuurlijk omdat het meeste werk dat wordt opgeleverd door een GT Bouwgroep-bedrijf, maatwerk betreft. Geheel afgestemd op de wensen en behoeften van de klanten.

Indien de constructie hersteld dient worden, gebruiken wij originele materialen. Met hout is veel mogelijk. Bij Nu-Design werken we met stoffen en materialen van alleen de allerbeste kwaliteit. Zo voegen we een luxe, elegante uitstraling toe aan uw interieur.


Banken en fauteuils worden in ons meubelatelier zorgvuldig onder handen genomen. Meubels met een bijzondere geschiedenis worden in ere herstel om zo alle mooie herinneringen levend te houden. Het bedrijf richt zich op het ontwerpen en maken van nieuwe meubels en op het restaureren van oude meubelstukken.


In het digitale meubelatelier kunt u zien wat De Praktijk zoal gemaakt heeft. De portfolio is zeer gevarieerd. Welkom op de website van meubelatelier Maram! Wij geloven in kwaliteit en dus duurzaamheid.


Wij zijn een bedrijf gespecialiceerd in het ontwerpen en en het fabriceren van meubelen en interieurs, alles in eigen meubelmakerij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts