woensdag 25 april 2018

Gebreide poef beige

Ontwerp uw huis met bijpassende Poefs. Ruim assortiment gebreide poef. Ontdek ons unieke assortiment poefs. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Gebreide poef beige

Deze gebreide poef groot beige van LABELis multifunctioneel en brengt gezelligheid en warmte met zich mee. Deze poef is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in een kleiner formaat. De gebreide poef , gemaakt van 1 katoen is ovaal van vorm, waarvan de doorsnede cm. Hierdoor is hij ideaal te gebruiken als bijzettafel of voetenbankje. De poefjes zijn niet alleen multifunctioneel maar ook nog eens sfeervol.


Een leuke gebreide poef zorgt voor sfeer in je huis- of slaapkamer. Multifunctioneel, maar vooral erg gezellig. Gebreide poefs zijn ook multifunctioneel. Door de 1 katoen bekleding, zal deze poef warmte en gezelligheid.


Deze sfeervolle blikvanger past in elk interieur en is multifunctioneel. Bestel Poef Beige bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 399. Bekijk alle hocker en poef van alle winkels eenvoudig online.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Gooi de voetjes maar omhoog na een lange werkdag! Gebruik deze gebreide poef als bijzettafel of als voetenbankje, daarnaast is deze. Breisels zijn hot, zo ook deze heerlijk poef van designstoel4u.


Gebreide poef beige

Het materiaal is grof gebreid wat een robuuste uitstraling geeft. De poef is niet alleen multifunctioneel maar ook nog eens sfeervol. De poef werd tegen het einde van de achttiende eeuw naar Europa gebracht en was gemaakt van leer en gedecoreerd met oosterse patronen.


Later kwamen er kleinere versies, die in een hoek van een kamer pasten. Vandaag bestel morgen in huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze beige gebreide poefen zijn mooie objecten voor in ieder interieur en ook nog eens heel fijn om lekker op te zitten. Of gebruik de poef als handige bijzettafel of voetenbank.


Gebreide poef beige

De buitenkant is handgebreid van dikke zachte 1 natuurlijke wol. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75. Poefen online bestellen - Grof gebreide poef 50x35. Gebruik de poef als extra zitplek of als mooie bijzettafel naast de bank.


Op deze pagina vergelijk je 3stuks direct bij webshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts