maandag 23 april 2018

Antiek zilveren fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Start nu met boeken op SUNtip. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist.

Bekijk alles met zilveren fotolijst ! Zilver fotolijstje strikjes en bloemen Show je favoriete foto in dit traditionele zilveren fotolijstje in antiek stijl met strikjes en bloemmotief, Carrs te Sheffiel nieuw in geschenkverpakking. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Romantisch zilveren lijstje gemerkt met de Engelse zilvermerken. Zilveren fotolijsten zijn vooral bedoeld om de ontvanger in het zonnetje te zetten en wordt meestal gegeven op gedenkwaardige momenten. Zo’n hoekje verhoogt het familiegevoel en heeft vaak hoge emotionele waarde.


Zilveren fotolijst Het staandertje van deze fotolijst is een klein beetje zwak, maar je kunt het eventueel wel aan de muur hangen. Er kan gekozen worden voor een kristallen, houten, tortoise of edeltinnen fotolijst. Tevens worden er frames aangeboden in brons, goud en zilver kleur.

Elke fotolijst is op een unieke manier gedecoreerd. Met een mooi smal randje inclusief de originele kinderfoto. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Boek Antik nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest.


Specialistisch advies nodig? Shop nu uit ons assortiment Zilveren fotolijsten. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Oude en antieke zilveren fotolijstjes zijn zo mooi maar helaas ook schaars, bekijk de collectie van Zilver. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over antieke fotolijstjes te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene antieke fotolijstjes materiaal is hout. De grootste juwelierscollectie van NL.


Voor 16:bestel morgen al in huis!

Prachtig antiek zilveren fotolijsten Uit de 19de en 18de eeuw, prachtig antiek versierde fotolijsten in allerlei stijlen. Neem een kijkje op onze website. Hele zware stevige zilveren houder met een schuif waarmee het krijt steeds iets naar beneden geschoven kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts