maandag 16 april 2018

Rustig behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Trendy en Hip behang online kopen? Vrolijk, kleurrijk en creatief.


Het interieur is functioneel, flexibel, relaxed en gezellig! This updated version of tree bark adds an essence of delicacy through the soft strokes and understated colors.

De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins.


Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Behang per merk Welkom op de grootste behangwebshop van Nederland! We hebben meer dan merken behang en daarvan hebben we vrijwel alle behangcollecties online staan.


Korting op behang krijg je op bijna alle merken. Fotobehang Rustig 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te kiezen!

Met behang van Wall-Art maak je van jouw slaapkamer een droomparadijs waar je helemaal tot rust kunt komen. Je kunt kiezen voor dessinbehang of fotobehang, vliesbehang, papierbehang of zelfklevend vinyl. Bij Wall-Art kun je altijd slagen voor behang om van jouw slaapkamer een knusse ruimte te maken. Uni en effen behang voordelig online bestellen.


Wil je de ruimte rustig houden, neem dan een tint behang binnen dezelfde kleurfamilie. Zoek je iets speciaals op de muur, bekijk de laatste trends zoals 3D- behang , fotobehang of vinylbehang met een opvallende print. Ga je aan de slag met de kinderkamer of babykamer? KARWEI met leuke prints en frisse kleuren.


Het juiste behang kiezen In het grote aanbod van behang kun je soms best een beetje overweldigd raken. Dit is helemaal niet erg en heel normaal. Allereerst is het belangrijk om goed na te denken over de ruimte, de wanden, patronen en kleuren. Onopvallend behang in één kleur kan vaak als saai worden ervaren.


Dan kun je beter kiezen voor verf. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Als eerste moet je bedenken of je een drukke print leuk vindt of dat je de babykamer rustig wilt houden. Houd je de basis van meubels simpel en effen, dan is één opvallende wand erg leuk.

Maar als je al druk in de weer bent met accessoires en prints, kan je beter voor een rustig behangetje gaan. Schilder een meubelstuk (bijvoorbeeld de kast of een nachtkastje) in een kleur (neem een tint uit het behang ) en houd de rest van de baby- of kinderkamer rustig. Behang komt bij VanSan (via eco pop-up store) vandaan. Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk.


Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen. De grootste collectie behang direct uit voorraad leverbaar. Tot korting op actueel behang.


Van steenbehang tot Acrylbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts