maandag 16 april 2018

Grijze gebreide poef

Ontwerp uw huis met bijpassende Poefs. Ontdek ons unieke assortiment poefs. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Grijze hockers voor de beste prijs.

Een leuke gebreide poef zorgt voor sfeer in je huis- of slaapkamer. Gebreide poefs zijn ook multifunctioneel. Multifunctioneel, maar vooral erg gezellig. Gratis retourneren dagen. Een grijze poef bestaat er in vele dessins en formaten.


Van een gebreide wollen poef tot een trendy houten exemplaar. Voor elke ruimte en ieder interieur is er dus wel een poef in grijze kleur die erbij past.

En ook buiten zal een grijze poef niet misstaan. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! Ga op de poef zitten of leg je voeten erop en ontspan!


Onze moderne en trendy handgebreide poef vormt een praktische en decoratieve toevoeging aan je interieur. Het voetenbankje is met de hand gebreid van 1 katoen en gevuld met EPS-schuimballen om hem zeer comfortabel te maken. Plaats de poef voor een bank of fauteuil en het draagt bij aan e. Grof gebreide grijze poef nieuw. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Het is een handige extra zitplek als je plotseling bezoek krijgt.


Zet er een dienblad op een je hebt een leuk bijzettafeltje. Een gebreide poef met een tijdloze uitstraling is een favoriet voor velen. Of ga voor chic met een lederen model.


De materiaalkeuze is groot. Je kunt zelfs kiezen voor een opvouwbare poef. Kies uit 4producten vanaf € 299.

Breisels zijn hot, zo ook deze heerlijk gebreide poef met een afmeting van 70x70xcm! Het materiaal is grof gebreid wat een robuuste en warme uitstraling geeft. Deze gebreide poef groot dark grey van LABELis multifunctioneel en brengt gezelligheid en warmte met zich mee. Deze poef is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in een kleiner formaat. De gebreide poef , gemaakt van 1 katoen is ovaal van vorm, waarvan de doorsnede cm.


Hierdoor is hij ideaal te gebruiken als bijzettafel of voetenbankje. Poefs Als aanvulling op een zetel of als bijkomende zetel, zorgt een poef voor een comfortabele touch in uw woon- of slaapkamer. Zowel voor een exotische, vintage, klassieke, industriële of hedendaagse stijl veranderen onze kofferpoefs zich in zeer praktische opbergmeubels. Bekijk alles met gebreide poef ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Leen Bakker heeft een veelzijdig aanbod zitzakken en poefen om heerlijk op te zitten. Een poef kun je, net als een hocker, ook gebruiken als handig bijzet tafeltje. Gebruik dan wel een dienblad als je er bijvoorbeeld een kop thee op wilt zetten.


Want je gebruikt ‘m in heel het huis als extra zitplaats, met een blad erop als salontafel en sommige poefs hebben ook nog extra opbergruimte. O ja, je kan je voeten er ook nog op leggen. De poef is een superveelzijdig meubel.


Ook handig: veel van onze poefs en voetenbanken hebben een afneembare hoes die in de wasmachine kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts