vrijdag 27 april 2018

Hocker groot

Koop uw hocker bij Seats and Sofas. Bekijk het aanbod direct online! Groot aanbod meubels I beslist. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Koop direct online of in één van onze winkels. Robuuste meubels met een industrieel karakter. Achter het glas van de deuren kunnen jouw mooiste accessoire, servies of andere spullen staan. Hockers , poefs en voetenbanken.


Een hocker is een ideale aanvulling op uw nieuwe bankstel of hoekbank! De hocker is een soort poef waar een groot kussen bovenop zit. Door de zachte kussens kunt u de hocker snel bij de zithoek aanschuiven en er een poosje gemakkelijk op.

Met een handige hocker kun je alle kanten op. Of je laat hem dienst doen als bijzettafeltje, dat kan ook. De veelzijdigheid van hockers is hun grote kracht.


HOME AFFAIRE hocker Falk groot online bestellen? Dat doe je vandaag nog online bij OTTO. Poefen in verschillende soorten en maten vind je bij KARWEI, kijk online of bij in bouwmarkt! Daarnaast kun je een hocker of voetenbank van textiel ook gebruiken om een lege hoek of muur op te vullen. Een voetenbankje of hocker van vlechtwerk staat goed bij een interieur met houten meubelen.


Een dienblad op de hocker is praktisch en leuk als aankleding van de kamer. Of juist in contrast voor een verrassend effect. Op deze pagina vind je een overzicht van dienbladen die geschikt zijn om op een hocker te zetten.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Leuke inrichtingsideeën van OTTO. Een mooie blikvanger - een hocker!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.

Hier vind je wat jij zoekt! Kies uit 1producten vanaf € 399. De Songmics hocker is stijlvol ontworpen en we combineren. Prachtig mooie grote hocker met capiton en koloniale poot.


Leverbaar in alle stofkleuren waarvan u de stofstalen ziet afgebeeld. Vind jij het na een dag hard werken ook zo fijn om even neer te ploffen en je voeten omhoog te gooien? Wanneer je er een groot dienblad op plaatst kun je er mooie woondecoraties op plaatsen om zo meer sfeer in huis te halen.


Bovendien kun je je glas of de afstandsbediening op kwijt zodat je altijd alles binnen handbereik hebt. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos met een hocker of poef. Als je op zoek bent naar een bankstel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment in alle typen, maten en materialen. Zo is een hocker bijvoorbeeld heel goed te gebruiken als voetenbankje.


Een ultiem relaxmomentje, met je voeten omhoog. Maar een hocker kan ook prima gebruikt worden als bijzettafeltje, bijvoorbeeld met een leuk dienblad erop. Liever gebruiken als salontafel? Kies dan voor een iets groter formaat hocker. Modern, landelijk, industrieel, of juist super elegant.


De materiaalkeuze is groot , van leer of textiel, met of zonder print. Het zit hem in de details!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts