dinsdag 10 april 2018

Datumklok kalenderklok

Klok met datumaanduiding kopen? Bestel uw Dementieklok in de webshop. Snel bezorg Gratis Verzending! Alle kalenderklok vind je op beslist. Kalenderklokken zijn ideaal voor senioren en slechtziende.


Datumklok kalenderklok

De kalenderklok toch maar besteld en schrok in eerste instantie van de grootte van de klok. Een ‘enorme’ klok met dito cijfers en letters. Toch maar opgehangen en het blijkt een groot succes. Wat een gemak, zo duidelijk en zelfs vanaf afstand! De datumklok wordt geleverd inclusief een handige computermuis.


Met deze muis kunt u de kalenderklok gemakkelijk instellen. Hierdoor hoeft u geen onhandige knoppen te gebruiken om de kalenderklok in te stellen. Het volledig instellen van de kalenderklok is binnen enkele minuten gedaan. Bijvoorbeeld voor slechtzienden, mensen met dementie of vergeetachtigheid.


Datumklok kalenderklok

Maar de datumklok is ook gewoon handig in een werkruimte zoals een kantoor. Meest gewaardeerde kalenderklok ! Naast de tijd geeft deze automatische kalenderklok ook de juiste dag aan. Een praktisch hulpmiddel voor mensen met een slecht geheugen.


De klok, voor aan de wan heeft een grote wijzerplaat met een diameter van cm. Dit maakt de Twemco de meest gewaardeerde klok in zorginstellingen. Door zijn duidelijke weergave is deze klok ideaal. Witte analoge kalenderklok die tijd en datum weergeeft met zwarte opdruk.


Deze klok is van het merk Twemco. Een kalenderklok is voornamelijk bedoeld voor ouderen die lijden aan dementie, Alzheimer of wiens geheugen en zicht achteruit gaan. Ideaal voor mensen die slecht zien.


De klok werkt op één AA batterij (niet meegeleverd). Verkrijgbaar in wit en zwart. Voor deze mensen is het namelijk belangrijk dat een kalenderklok overzichtelijk is. Binnen uur Thuisbezorgd.


Datumklok kalenderklok

Verfraaien van uw huis met Klokken. Een stijlvolle klok voor op kantoor. De Twemco datumklok is voorzien van een automatische voorgeprogrammeerde. Bij vergeetachtigheid bij ouderen is deze uitermate geschikt. Mensen die toch graag dagelijks de dag, datum en tijd willen weten.


Medily verkoop diverse kalenderklokken van de merken Twemco en Fysic. Werking van de kalenderklok. De cijfers zijn centimeter hoog en de letters centimeter. Dit zorgt voor een extra goede zichtbaarheid. Ook kan de klok worden opgehangen of neergezet.


Dit betekent wel dat u de zomer en winter tijd handmatig zal moeten aanpassen. Dit is zo gebeurd en vergelijkbaar met het verzetten van een normale klok. Best reviewed door Kieskeurig.


Wilt u een dementieklok kopen? Zwarte analoge kalenderklok met witte opdruk. En tegen de scherpste prijzen! Wanneer u op werkdagen vóór 17.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts