maandag 16 april 2018

Kattenmand blauw

Kies uit producten vanaf € 100. Kies nu je eigen leverdag en tijd. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De mand biedt veel comfort met het losse kussen, waarop de kat lekker kan wegdromen.


De lichtgewicht mand kun u gemakkelijk verplaatsen want de kattenmand is voorzien van handvatten aan de zijkanten. Heeft u een kat die graag kleine warme hoekjes opzoekt? Dan zal hij deze kattenmand van vilt heerlijk vinden. Deze vilten kattenmand is met de hand gemaakt en bestaat uit 1 Merino wol. De wol heeft een fijne structuur en kriebelt niet.


Het kleedje onder in de mand is gemaakt van 1 katoen. De kattenmand is geschikt voor katten tot ongeveer. Aanbieding voor Beeztees kattenmand Minoq Blauw en nog veel meer kattenmanden.


Kattenmand blauw

Nu te koop bij Huisdierenbazaar. De Beeztees Minoq kattenmand is een moderne ligmand waar jouw kat zich heerlijk in kan. Kattenmand Anas M Blauw kopen? Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Geef je kat een eigen plek om lekker uit te rusten.


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Kies de kattenmandje die het beste bij jouw kat en interieur past. Maak de mand compleet met een bijpassend kussen om je kat optimaal te laten genieten van het kattenmandje. De Little Arena is een uitstekende toevoeging aan elk modern huisdier-liefhebbend huis. Deze ronde beschutte mand is opvouwbaar, gemakkelijk op te bergen en reisvriendelijk.


Kattenmand blauw

Het heeft een afneembare bovenkant met ritssluiting die je kunt weglaten om je huisdier meer ruimte te geven. Minoq kattenmand blauwDe Beeztees Minoq kattenmand is een moderne ligmand waar jouw kat zich heerlijk in kan ontspannen. Deze kattenmand gemaakt van textiel, is voorzien van twee handvaten waardoor je de mand eenvoudig op kunt tillen. Om te zorgen vo… Prijs: 44.


Dit kattenmandje is gemaakt in de vorm van een haaienkop. Maargoed dat de kat niet realiseert dat hij zijn slaapje in de bek van de haai gaat doen! Het dierenmandje is gemaakt van zachte materialen en binnen in de haai ligt een zacht uitneembaar kussentje. Blauwe kattenmanden vind je hier Voor jouw huisdier vergelijk je hier kattenmanden in alle verschillende kleuren, maten, merken en materialen.


Kattenmand blauw

Voor jouw lieve huisdier hebben we altijd het juiste Blauwe kattenmanden Vergelijk en koop eenvoudig online! Blader door de verschillende kattenmanden en vergelijk deze met de kattenkussens of de kattensofa’s om uw keuze te maken uit de verschillende beschikbare producten. Het grootste assortiment voor uw huisdier: koop goedkope aanbiedingen bij de beste dierenwinkels online Vergelijk alle prijzen en bespaar veel.


Alle materialen, maten, merken en kleuren! Jouw favoriete katten mand shop je hier Het kattenmandje voor jouw kat tegen de laagste prijs. Shop je kat mand eenvoudig nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts