maandag 23 april 2018

Primocon gebruiksaanwijzing

Vind primocon primer het nu op Kensaq. See you in the heart of vibrant Amsterdam. Als de antifoulinglaag nog intact is kan deze vaak meteen overgeschilderd worden.


Weet je niet zeker welke antifouling er op zit? NIET blootstellen aan direct zonlicht! Details betreffende de verstrekker van het veiligheidsinformatieblad Consumententoepassing van coatings Professionele toepassing van coatings en inkten 1. Watertite is een sneldrogende plamuur voor gebruik op polyester, metaal en stabiele houtconstructies.


Deze hecht op eigenlijk alle ondergronden goe en mag ook over bestaande (antifouling-)lagen gezet worden. In principe kan elke antifouling hier weer overgezet worden. Als de bestaande antifouling niet overal goed hecht, kunt u dit ook plaatselijk bijwerken met bovenstaande producten. Vergelijkbare zoekopdrachten voor primocon primer.


In de gebruiksaanwijzing staat als voorbehandeling primocon als primer. Alleen ingelogde leden kunnen reageren. It will provide an excellent barrier to reduce pitting of the metal from galvanic corrosion.


An excellent primer for antifouling paint over sanded fiberglass. In slechte staat Gebruik Interstrip om alle sporen van antifouling te verwijderen. PRIMEREN De voorbehandeling voor kale oppervlakken staat omschreven in de productbeschrijving van de betreffende primer. Let wel op de gebruiksaanwijzing van de primer wat de maximale overschildertijd met de antifouling is.


Dit verschilt namelijk nogal per soort. Zo moeten de primer van International (Gelshield 200) nog dezelfde dag overgeschilderd worden met antifouling, terwijl de Epifanes Interimcoat dat niet hoeft. TERPENTINE, WASBENZINE OF THINNER, WAT MOET IK GEBRUIKEN om verf te verdunnen? Vraag uw leverancier er eventueel naar.


PRIMOCON international primocon is een sneldrogende 1-component aluminium gepigmenteerde, anti-corrosieve vinylprimer voor gebruik op hout, staal, aluminium en gietijzeren en loden kielen onder de waterlijn alvorens een antifouling aan te brengen. Zowel bij harde als bij zachte antifouling moeten alle kale plekken eerst in de primer worden gezet voordat er een nieuwe antifouling laag op komt. Die functioneert als een barrière tussen de oude en de nieuwe laag. Micron LZ is een zelfslijpende antifouling voor zoet, brak en zout water. Eenvoudig bestelproces en snel in huis.


Ook avondlevering of zelfde dag geleverd! Kan het dienen als onderlaag voor primers zoals primocon ? Beste Nick, Bedankt voor je reactie. Owatrol olie is bestemd tot maximaal 1graden. Je kunt beter een hittebestendige lak gebruiken, bijvoorbeeld van Rust-Oleum Hard Hat hittebestendig.


Wat moet ik doen met deze tegenstrijdigheid? Terpentine is een verdunner voor (alcyd)verven en kan gebruikt worden om verfvlekken, die net zijn gemaakt, te verwijderen, kwasten mee schoon te maken enzovoort. International Gelshield 200.


Primocon International Component Primer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts