vrijdag 13 april 2018

Mooie fotolijsten

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Alle merken mooie fotolijsten. Specialistisch advies nodig? Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten.

Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Ga je voor een kleine of een grote fotolijst ? Uiteraard is het vervolgens van belang een mooie fotolijst te kiezen die ook een aanwinst is voor je interieur.


Onze mooie fotolijsten gecombineerd met onze posters maken een groot verschil bij jou thuis aan de muur. Kies uit onze brede selectie aan fotolijsten in verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Combineer bijvoorbeeld een natuurposter met een zwart houten fotolijst of juist in een eikenhouten fotolijst.


Een mooie fotolijst in elke kleur en formaat, online bestellen.

We leveren prachtige en unieke fotolijsten voor je foto in verschillende maten waarbij je de keuzen hebt uit heel veel verschillende soorten en materialen. Van houten fotolijsten tot aluminium fotolijsten op maat. Daarom kiezen veel mensen er voor om een foto in te lijsten. Dit is helemaal afhankelijk van jouw smaak.


Van zowel fotolijsten met- als fotolijsten zonder passe-partout heeft Lijstentoko verschillende varianten. Met de filters kun je fotolijsten selecteren waar al een passe-partout in zit, maar het is ook mogelijk om een losse passe-partout te bestellen bij een fotolijst naar keuze. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. In het uitgebreide assortiment fotolijstjes van Xenos vind je altijd wel een mooie fotolijst voor jouw meest dierbare herinneringen.


Mooie wissellijsten voor op een kastje, maar ook sierlijke fotolijsten voor aan de wand. Ben je op zoek naar een goedkoop kunststof fotolijstje? Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Bekijk nu ons aanbod en bestel bij Posters. Wij bieden mooie houten lijsten aan in zwart, wit en eiken, en metalen lijsten in gou zilver en koper.


Koop je witte houten lijsten online bij Desenio. We hebben mooie en voordelige lijsten van hout die perfect bij al onze posters passen. Onze witte lijsten zijn verkrijgbaar in kleine afmetingen zoals 13xen 21x3 en ook 30x4 40x5 50x5 50x7 61xen 70x1cm.

De lijsten zijn van hout gemaakt en hebben een smal en klassiek profiel. Foto’s zijn herinneringen aan mooie tijden. Fotolijsten , categorie - fotofunia, zee.


Met een fotolijst laat je je bijzondere foto’s niet in de kast liggen, maar zet je deze op een plekje waar ze gezien mogen worden. Of je hangt ze aan de muur. Bij ons vind je namelijk een ruim assortiment van fotolijsten , lijsten wissellijsten, collagelijsten en losse lijsten zonder foto. Zo geef je jouw poster, foto of afbeelding de lijst die het verdient. Om ze dan mooi op te kunnen hangen en volledig tot hun recht te kunnen laten komen, zijn er wel fotolijsten nodig!


Maar welk fotolijsten passen nu het beste op die specifieke muur en met welke foto’s? Stop je herinneringen in een mooie fotolijst. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past.


Herinneringen die je niet alleen in je hart bewaart, maar die ook een omlijsting verdienen. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts