maandag 30 april 2018

Design schalen

Design schalen

Alle soorten en merken vazen shop je onlinel. Bestel direct jouw nieuwe vaas! Ruim aanbod woondecoratie. Woondecoratie goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Vind woondecoratie online.


Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. Ontdek wat onze beste schalen zijn voor een geslaagd diner. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Design schalen van bekende merken. Flinders is officieel dealer van Kartell, Muuto, Normann Copenhagen, Goods en natuurlijk Alessi.


Verras je partner met een prachtige schaal en ervaar wat deze doet met je eigen interieur. Als je het over schalen hebt, dan kun je niet om Alessi heen. De schalen worden door HD ontwerp in gelimiteerde en genummerde oplages uitgegeven en zijn voorzien van een ‘Certificaat van echtheid’.


Design schalen

Schalen zijn er in vele soorten en maten. Dit komt omdat ze ook voor vele uiteenlopende functies gebruikt worden. Voor het opdienen van eten, het opbergen van het fruit of gewoon voor de sier. We hebben dan ook uiteenlopende design schalen in ons assortiment die voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden.


Exclusieve glazen design schalen uit eigen atelier! Deze glasfusing schalen worden met veel liefde en aandacht gemaakt in opvallende vormen en stijlvolle kleuren! Wij bieden een selectie mooie schalen die te gebruiken zijn als serveerschaal om gerechten mee op te dienen, maar ook exemplaren die te gebruiken zijn als fruitschaal. Zoek je vazen en schalen ? In onze webshop bestel je online zonder verzendkosten (boven €5-) en direct verstuurd!


Design schalen

Direct online vazen en schalen bestellen. Een heerlijk kleurrijke eyecather die zorgt voor een extra touch aan uw interieur. Neem een design vaas in een rustige tint en vul deze met kleurrijke bloemen. Diverse stijlen, grote en kleine vazen. Kies uit 4producten vanaf € 45.


Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod! De schaal valt onder het begrip ‘servies’ en is daarom ook onmisbaar in de keuken. Hoewel alle schalen gebruikt kunnen worden voor het serveren van eten, is er toch een onderscheid te maken in specifieke soorten schalen. En we hebben ze in allerlei prijsklassen. De webwinkel voor de mooiste en leukste design woon- en mode- accessoires van Nederlandse ontwerpers.


Xenos heeft een ruim assortiment kommen en schalen. Van simpele witte tot kleurrijke schaaltjes. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts